ikizannesisena Prensesannesiiiiii instagram kullanmanıza gerek yok dilerseniz size valilik onaylı ibanımızı atabilirim🌸
ikizannesisena Yasemsiiii yüzdelik için dekont istiyoruz evet.Allah razı olsun sizden de dekontu kişisel bilgilerinizi gizleyip atarsanız minnettar kalırım🌸
Seleniko ikizannesisena sma hastası bebekleri görünce içim yanıyor her gördüğüme destek olmaya çalışıyorum yarın atıcam rabbim Göktuğ bebeği korusun size bağışlasın
Nietzsche ikizannesisena Bende şimdi elimden geldiğince yardımımı yaptım . Post üstte kalsın yeni gelen arkadaşlar görsün 🍀
ikizannesisena Mujahide_esved evde şu anda hastaneden çıktı drumu stabil.Sma hastası bi bebek ne kadar iyi olursa o kadar iyi
ikizannesisena Nietzsche Allah razı olsun sizden.Dekontumda sayım için bizimle paylaşırsanız çok sevinirim🤲
Nietzsche ikizannesisena özelden atayım ama babasının hesabına attım mesaj gitmiştir sanırım telefonuna
ikizannesisena Nietzsche bHesap babasının adına ama valilik onaylı olduğu için hesap hareketlerini baba bile göremiyo.Bankaya gitmesi gerekiyo o yüzden dekont istiyoruz.Sizin vesilenizle dekontu neden istediğimizi de açıklamış olayım🌸