Saripapatyaaa Bu kadar duyarsız olmayalım lütfen bir cinsellik postu olsaydı bir suru kişi mesaj atardı post hep ustlerde olurdu çoğumuz anneyiz bu kadar kötü olmayın 10 20₺ sizi öldürmez en azından mesaj atın post sürekli üstte kalsın
ikizannesisena Saripapatyaaa kötü okan ne biliyo musun bugün göktuğu duymayacaklar yarın beni sonraki gün kendilerini duyan olmayacak üstelik onların çocukları da aynı duyarsızlıkla yetişecek.Ben bu uygulamayı sırf göktuğ için yükledim benim için hayal kırıklığı oldu bi kaç güzel insan haricinde
Nazlibebegim Simdi bizde attık instgram hesaplarida var canlı yayin yapıyorlar annesimii yokk bu bebeğin
ikizannesisena Nazlibebegim evet 1 saat öncesinde ben de yayındaydım annesi var ama hasta bi bebeğe bakamayacağı için terketti dedesinin çöpe atın dediği bi bebek göktuğ.Allah razı olsun sizden de dekontu sayfaya attınız mı
Nazlibebegim Nereye atiliyor kii ben hic bilmiyorum daha once elimizde oldukca asli bebege de atıyordum simdi yaziniza denk geldim direk ibandan yolluyorum ben bu bebeklere simdide goktuga attikk ins faydamiz olur rabbim yardimcilari olsun ins
ikizannesisena Nazlibebegim Allah peygamber razı olsun dekontun fotoğrafını çekip varsa kişisel bilgilerinizi kapatıp buradan atabilirsiniz.Yüzdeliğimizi manuel hesaplıyoruz o yüzden bu dekontlara ihtiyacımız var ve şahsım adına şunu söyleyeyim bu dekontlar göktuğa nefes bize umut oluyo🙏
Cicekliperde ikizannesisena ben göndereli birkaç gün oldu ama dekontu size özelden atayım ya da tutarı söyleyeyim isterseniz
Nazlibebegim Dekont atildigini bende hic bilmiyordum simdiye kadar yolladiklarimada hic atmadim hepimizin yardimlarini rabbim kabul etsin
ikizannesisena Nazlibebegim dekontu istiyoruz çünkü hesap hareketlerini baba görebiliyo sadece onun da bankaya gitmesi gerekiyo ve gidemiyo malesef biz de bu şekilde hesaplıyoruz yüzdeliğimizi ve topladığımız dekont miktarına göre yol belirliyoruz eksiklerimizi tamamlıyoruz gibi bi çok şey var🌸