Nietzsche ikizannesisena bulunduğum bölgede ilkokullarda çocuklara zarf dağıtılıyor aileler para koysun diye. Geçen bir SMA lı bebek için dağıtıldı, 3 aile birleşip zarfa koyduk. Göktuğ için bu tarz çalışmalar yürütülmüyor mu acaba ? Böyle olunca herkes az çok koyuyor .
Polyannacilik Çok kızıyorum hemde çok buna devletin bı çözüm getirmesi gerekirken yine millet yardım etmeye çalışıyor 🙄 bu küçük bebekleri resmen ölüme terkediyor inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur yavrumuz
Polyannacilik Nietzsche ne tedavisi Allah aşkına nefret ettim yaşadığım zamandan birsuru bebek melek oldu uçtu gitti resmen yüzde yüz sonuç vermiyor o ilaç diye yurt dışındaki ilacı karşılamıyor devlet milyonlarca o ilacı Türkiye’ye getirme güçleri var anca kendilerine vallahi bıktım ya
ikizannesisena Nietzsche devletin verdiği ilaç hastalığın seyrini azaltıyo ama kesin tedavi değil.Zaten kesin tedavi olsa kampanyaya onay vermezler
Nietzsche Polyannacilik ikizannesisena evet işte çare olsa insanlar neden bu kadar çile çeksinler ,ama bahanesi o işte.
ikizannesisena Nietzsche vallahi bu çocukların da ailelerin de bizim de yaşadığımız rezillik üstüne işittiğimiz hakaretler cabası
ikizannesisena Polyannacilik bu vebal hepimizin boynunda ben dahil 1lira için insanlara yalvarıyoruz vermeyen çok 1 lirası bile olmayandan paylaşmasını istiyoruz en azından storylerde o da yok insanlar da duyarsız bugün göktuğun videosu keşfete düştü 4000 üstü izlenme oldu 1 kişi de alın 10 lira benden demedi