Arzum94 Ayteh tesevvur et illerdi olmur ustune bir gozluyende iki olur 😂😂😂minde birinin bawina gelir 😊
Arzum94 Ayteh baci bir qizin 2il olmuyub inek sudune maydanoz kewniwdi mence birde vicks yazib oda deyesen nese yagdi yazmiwam yazsin yazacam etrafli bunu edib 1hefte gun awiri hamile qalib oxudum atdim tez indi yazsin etrafli yazacam size
Arzum94 NigarJan ay mawAllAh ne yaxwi aynen ama iki uc gundu menim ureyim bulanir az az kecir sonrada ye ic kef ele qoy bebiwimiz yaxwi kilo alsin
Arzum94 Ayteh he baci burda sen demiw mende gorurem cinseliye aid yazirlar orda ne istesen var etrafli olanda yazir maraglidi ora mende Happy Momu xowluyuram birdene orda yazdigini sile bilmirsen pis odu
nur001 Arzum94 şükür gözəl bacım yaxşıyam hər şey yaxşıdı şükür oturmuşam kinoya baxıram baldızımla😄həə yavaşa yavaş öyrəşirəm.sən necəsən neyniyirsən bebiş necədi😍
Arzum94 nur001 can lap yaxwi gozel bacim ElhemdulilAh sagol xalasi yaxwidi sancim var dunnen yegin kecer derman icirem arada hereket edir deyir narahat olma sagolsun 🥰🥰🤲🏻
Ayteh NigarJan boşanmaq? Yoxsa yanlişmi okudum?EYER yazdiğini sorusursansa o qadin ucun bir ehtiyacdi elbetdeki isteye bilersen bezi qadinlar hamilelikde soyuyur bezi qadinlar ise eksine hamilelikde daha da isteyi artir insana baxir elbetde
Arzum94 NigarJan baci eger bawa duwduyumduse bu her qadinda olur hamilelikde bezi qadinlarda olmur esasda ilk vaxtlar herweyden ureyin bulanan vaxtlar sonra normala duwur mence
Arzum94 Salam Aleykum qizlar sabhiniz xeyir necesiniz?gununuz xow ehvaliniz gumrah kecsin inweAllAh opurem haminizi coxlu