Elba Aleykum Salam baci can ElhedulilAh sen necesen? Neynirsen? Xalasi yaxwidi cox sagol 😘🥰🤲🏻

• Elba bunu yanıtladı.

Arzum94 hecne baci hava soyuqdu yagishda yagir hamida yatib😀mende uzanmisham
    Yerime

Elba bizimkilerde uzanib yoldawim yatib mende yemek tixirdim bu arada hami qarnin doyurub yatib iwim var bitirim sonra mende uzanacam inweAllAh

Freedom yaxwi olsun inweAllAh balamin weklini atacagdineee ele bil gelmedi 😏

Freedom baci wukur sancim kecib belim agriyir sadece he xalasi bir yerde durmur yolda dunen elece hereketdeydi deyirem yoldawima ki,atasi ele bilir gezmeye cixarib sevinir 😂ve ilk defe idi qabagda oturub getdim 🤭ben wok 😱 yagiwda yagirdi daniwib gule gule gedib geldik

Freedom

Elba

Revane

Ayteh

nur001
      Qizlar demeli oxuyun inek sudu petruwka vicksde aptekde satilir naneli yagdi deyesen bir qizda yazibki,koyu iyli burun dermanidi onuda bir qiza yazmiwam cvb yazsin yazacam ama naneli yagdi sudde qizlar inek sudu satan yer var sizde ordan alasiz market sudu olmasa yaxwidi yazib neyse sudu qaynadirsiz icine petruwka bir az vicks 2yemek qawigi tokub bir azda qaynadirsiz cox yox bir az soyusun ustunde otursuz adyalda atin beline sonrada hemin gunleri deyerlendirirsiz yeni aybawi olub qurtarannan sonra gun awiri 1hefte fso hergunde teze teze edirsiz qiz yazib iki ildu uwagim olmurdu bunu edib hamile qalmiwam bese bawa duwmeseniz deyir yazim sudu lap qaynadib yarisini qoyun ama deyir petruwkani o yagi teze teze tokmelisen onu edib qurtaran kimide yaxinlig elemelisen ona goreki isti buxar yollari acir hamile qalmag wansi daha yuksek olur deneyin mence hecne itirmezsiniz

Revane wukur bacim he xalasi cox wukur ele vurur get gede mohkemlenir qeribe olur adam AllAh sizlerede nesib etsin inweAllAh 🤲🏻🤲🏻🥰dunen gece simicka cirtdiyirdim bawdadi dayanmadan hereket etmeye elede mohkem edir deyirem nedi xowun geldi yoxsa yemiyim deye edirsen bunnan iki gun qabag zeif atirdi sancim variydi deyede qorxurdum wukur duzeldi cox wukur

NigarJansala Aleykum baci tezdi ee ona gore mende senin kimi idim 16 da yavaw yavaw 18den bawdiyirsanee inweAllAh ureyini sixma mende deli olurdum ama ele olurki,indide ara ara hiss etmirem birinci uwagdi ona gore canim narahat olma

NigarJan baci men 16da az az hiss etdim 17dide az hiss edirdim iki gun hiss etmirdim ama indi hergun bir defede olsa hiss edirem cox wukur ayag ustde olandada oturandda evvel uzanmasam hiss etmirdim

NigarJan baci ziyandi ee hekimine yaz soruw bisakadil wami icaze verse qoy