Oh duwdu yadima bawim agridi ee birden demek bunu gonderdim qizigile bawladim iki gun herwey etdim tek sonra yoldawima gece maman dediki,dolma eliyirsen deyecemki,agriyiram eliye bilmedim deyecem qayitdiki,lazim deyil qargiw eliye gerek dedim oz ozumeki,elemezde ne varki,ama demedimde indu gorun noldu ogun yoldawimin ad gununde dedi lepe qabini getir getirdimki,ayagu qirilib ama heqiqeten menlik deyil qayitdi yoldawimin yaninda dir dir daniwmaga mend bir defe and icdimki,elim deymiyib bu qargiw eleki,onu eliyenin elleri qirilsin yoldawimda hirslendiki ,bawin catmir bu ne qargiwdi dedim qoy elesin menlik birwey yoxdu ogunde bu paltarlarini tokub qizida bizde neyse kurtka pencek cixarib bunuda qizi buna veribki,qoy sumkuya buda qoyub mene qayitdiki hani dedim bilmirem qayit hara qoymusan bilmirsen and icdimki,men qoymamiwam qizi qayitdiki sene verdim qoydun sumkuya bu arvad cowdu men qoymamiwam qizida az men verdim sen qoydun deyir arvad qayit onu ora qoyanin eli qirilsin sehere sag cixmasib quzi uzume baxdi dedi az sen utanmirsan vallah sen qoymusan men verdim bu ne qargiwdi eliyirsen