Elba deme elene onu deyirem gor ne gune qalmiwig mende bir defe sup eliyende cox pis cixmiwdi dometes corbasi edirdim bunun qorxusunnan bir pamidor vurdum onada bir az lazimdi nesee cox pis cixdi yemeyin vaxtinad az qalib qorxumnan hamisini tokub tez merci biwirmiwdim 😂😂😂

Qizlar saat 4e qalib cixdim balkona bir az kulek deymiw effekti verdim paltarlari bir ayagini dolafim ipe asilqanini acdim daxitdim girdim dehwetdi 😂😂

Freedom deme baci bir stres kecire kecire eledim gece durdum dehwetdi gorek bextime kulek deyilen wey yoxdu ee😂😂😂

Freedom deme day eslinde hec xow weyler deyil yawadigimiz ama soz sohbetin dir dirin elinnen bax bu deqe qaynatam yoldawima direwib ged iwe buda agriyir durubki,getmirem dedim agriyirsansa getme yazig ele iwde iwliyir kiwinin ne vecine gunorta gelir yada oturur orda iwlemir bu yazig agir weyler dawiyir axwam gelende deyir belim qirilir indi sende bagiwla o terefdedi atasina deyirem cayin hazirdi qoy gorek bu niye cixib iwe getmir yazig agriyirda gelib qapisinin agzina getmirsen iwe oda yixe ay pa bogazim agriyir buda qonagin gelib qonagin pul qoyacag cibine zad esebden dedim bogazim deyir he meni da seherden niye wey eliyirsen 😡😡ne edir goresen kiwi deyir direnen bu eseb kecirirem bu kiwinin bu hereketletine

Freedom deme deyirem bu zibili falan toker baxar 😂😂

Freedom hervaxtin xeyir gozel bacim bal kuoumu coxlu op 🍯

Freedom baci zibil kulokuna basmiwam deyecem sende bagiwla alt paltarimda ucub guya ola bilsin gece kulek olub 😂vay ne edim?

Freedom axwam qaynanam uwuyurdu dedi atepleniya yanli qalsin biliremki,qaynatamin ureyi partdiyar durub sondurub gece duranda ev buz idi atepleniyaya elimi vurdum buz indi qoy desin gece yanli qalib hor ne deyirem ona pis pulgirler donage day

Gizdar ozume gore sorusmuram:) eger hamile hamile aybasi olursa o demeldiki inkisafdan galib??

NigarJan baci eger qan varsa mutleq hekime getmelidi inkisafan qalmiyada biler ele olur sebebsiz yere qan olur yeni coxh eshdmishem onu birde gemotoma olur ondada qan ola bilir

Elba bu arada sabahniz xeyir qizlar gununuz de ozunuz kimi gozel
      Olsun insAllah

NigarJan men ewitmiwdimki,bezi qadinlar olur ama yari qadinda menim baldizimdada onun xalasi qizindada gemotoma variydi deye qan axmasi olmuwdu elece az az gelirdi baldizimdada ama en yaxwisi hekime gorsenmekdi canim

M_agayeva baci atdim axi axwam sonra gece 4nun yarsi olardi durdum dediyin kimi walvarin asilqanini atdim yere ayagini doladim ipe balkonu bir az dagutdim girdim eve ama de bir azda olsa kulek variydi yox 😡ama indi azda olsa bawliyib yalannan deyiremki,axwam bir kulek esirdi sesi goturmuwdu birde deyecemki,menimde guya alt paltarim ucub guyada gorek heyacanliyam hemde coox

Sabahinız xeyir qizlar necesiz neynirsiz ne var ne yox ? Qilzar rayona gedecem bu yaxinda evimize birde anam gile parça istiyirem ozume yupka tikmey çün ancaq parça almaqa aparan yoxdu 🤦‍♀️🤦‍♀️