Ayteh caan baci tesevvur edirem 😂😂😂bizdede bele olmuwdu qaynanamgil Qurbanligda bize gelecekdi yanimda daniwdiki,uzuk alib taxaciyig heri kimi mende evde dedim bizimkilerde aa adam deyer bizde gucle getdik aldig herweyi tesevvur et duwurtmuwem gelibler elleri bow birdene qurbanlig birde meyve falan mene dediler nolub baldizima dedim anan bele demiwdi arvad durduki,uzume yox esebden o qeder agladim axirda anam getirdi uzuyu taxdi yoldawimin barmagina menede qaynanam baldizim dediki,otagda hec bu sohbetleri demerik yoldawima deyibler Qurban kesib bir tike yeyib geleciyik vee anam gece smeninde iwliyir lap anasi yatar gorde harda gorulub yaxwiki,stolda acmiwig herwey elemiwik yoldawima axwam telde daniwanda qayitki,uzuk demisen alsinlar dedim sene nece dediler guya evde demiwem uzuk taxin falan dedim yix anan yanimda bele soz acdi mende aldirtdim qaldidaki,agladigimida dediler deli oldu dedim anan icerde ustume duwmuwduki,ne vaxt dedim anan lap yatarsi dedim sizde oglan evi gedende qaynana yatir neyse atiwmiwdig onda sozumu deye bilirdim indu bawimda turp ekirler sagolsunlar