nur001 Arzum94 25 yaşı var hə belə mehribanığ amma onun iş görməklə arası yoxdu😂mənim evlənməzdən əvvəl vaxtım kimi😄o da evlənər öz evində öz məsuliyyəti olar
Arzum94 nur001 bes ne qiz vaxtdi heyif deyildi yazigdi indi kef elesin onsuz AllAh xowbext etsin aile qurar oz evinde iwliyer inweAllAh 🤲🏻🤲🏻
Arzum94 nur001 yeni ev iwlerinde agir qaldirma men aybawiya bir hefte qalmiw yaxinlig etmedim eger alinirsa etme wuphen varsa olsada ehtiyyatli ol uzur istiyirem day yazdim
Arzum94 NigarJan uziyee uje 6hefte olacaydiki,getmirdim 15+5de getmiwdim indi 20+2 heftelikdi analiz vermedim yox oz hekimimin yanina getmedim qaynanam gelsin gedecem inweAllAh birde 25de doplere gedecem
nur001 Arzum94 hə qız vaxtı bizim nazımızı çəkirdilər ən çox da atam canım atam nazımı çəkirdi indi məm naz çəkirəm 😀
Arzum94 NigarJan inweAllAh gedende bu defe deyer sende soruw men o qeder sual verirem gedende uzi etdikce suallarini ver kagiza yazmiyib
Revane Elba Salam baci yaxwiyam ele xestelenmiwem ustune sagliq indi ayilmiwam hele xemirine 1 yumurta 1kq yarim un yarim kq cekilmiw ete wuyud et otu duz istiyot qara styot bawqa stiyot vurma dadi pis olur bir stk su.Suyuna yag duz
Arzum94 Revane Salam Aleykum bacim can AllAh wefa versin bacim taylalhotnan nimisili qariwdir ic inweAllAh tez sagalarsan
Arzum94 Freedom can baci ustune saglig bawim ele pis agriyir kim gelir baci qaynangil ne yaxwi gelmiyib?