Emmusalp Arzum94 zarifhanim 40 kontrolum var zaten sezeryan oldugm için karnıma bKılcak sorarm o zaman
Arzum94 NigarJan delisen o nece fikirdi ele?😡😡😡sen beynine ele wey salma AllAh uzag elesin nese olsa bilinerdi qaldidaki,hekim wukur herwey yolundadi demedi??birdeki,prabllem olsa tez cagirardi uwag yazigdi fikirlewme ele weyler 😡😡yoxsa senle kusecem
Arzum94 NigarJan baci men Happy Momda oxuyuram deyir 5aya girmiwem qarnim yoxdu normaldi yeni onu beynine salma yene deyirem AllAh uzag elesin nese olsa bilinerdi axintin gelerdi falan filan salma beynine bele weyleri
Arzum94 Freedom baci uzur istiyirem sualima gore menim sinem cox balaca idiots indi wiwib sinemin ucu ancaq sud gelen yer vare ordan bele az qanla qariwig nese axir sonra qabig kimi olur tokulur qeribe hal alib sence niye eledi?
Arzum94 Freedom can yaxwi elemisen mende butun gunu yatmiwam inanirsan sabaha coxlu iwim var onu bilirem
Arzum94 Freedom cox sagol bacim ele cox gelmir temizliyirem qabig olur o qabigi temizliyende sulandi salfete sildim cirk rengi kimi qanada benziyirdi bawa duwdun nece geldi deye qeribe oldum amma evvele baxanda duzelib sixanda deyesen cixir temizliyirdim sixildi biraz sulandi onda temizliyerem yene tez tez krem falan nese vurum?yoxsa infeksiya falan salaram?
Revane Salam qizlar necesiniz menim uzum wiwibdi canim ele agriyir ki ozumu cox narahat hiss edirem ancaq yatmaq istiyirem fikirim xeyalim yatmaq yanindadi😔
Arzum94 NigarJan can bacim hamilelikde olure men evvelde olurdum agrisinnan onda qarnim yox idi indi qarinda cixib deye belim lap pis agriyir ele agriyirdiki,deyirdim belim ayrilacag inweAllAh kecer ureyim