Arzum94 Nasibacva oy oy ne gozeldi uww balam yemeli olacag bunlari geyindikce lapda yemeli olacag inweAllAh
Nasibacva Arzum94 mende sen kimi hevesli idim hevesimi zibil edenler oldu. Dunen baldızıma dedim bes beleyem men ölürem pisem. Dedi sene nese olsa bilesen heckimin vecine deyil menim qardawımın güler sevinc yeri sensen. İçi men qarıwıq hamımız qurban olaq qarnındakına.
Arzum94 Nasibacva baci bu donlarda meleyimi nece tesevvur edirem alt paltari gorsenir ay poncik bir melek inweAllAh
Arzum94 Nasibacva can baci mawAllAh almisan ee yaa mende almag istiyirem ama sevrimi basacam bir azda gozluyum birinci kalysaka onu alsam dunyalar menim olar
Nasibacva Arzum94 bacı biz terefde rengli gozluluk var hem yoldawımgilde hem biz terefde. Menimde gozum renglidi hamı deyir uşaq goy goz olacaq 😄😄
Nasibacva Arzum94 üreyini sıxma sendeki o geniş ürek varsa Allah sene en gozel weyleri nesib edecek inwallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Arzum94 Nasibacva cox gozeldi baci hamisi bir birinnen gozeldi men qizimi bunlarin icinde tesevvur edirem wiwirem 🥰
Arzum94 Nasibacva superdi hamisi 👍🏻Hele almaga gedessiz yene?soska al butulka al sonra diwi cixanda renzin olure eline geyindirirsen onnan al baci papaglar al istesen internetden sene wekiller ataram axilda bulunar topuzdu papaglar corab al bodi al sacina prowlalar al bele adini bilmirem rezin kimi vare onlardan al coxlu
Nasibacva Arzum94 bacı yadına gelirse men Almaniyada hamile qalmışdım. Baldızımın uşagı olurdu. Emeliyyata mende girmişdim içeri kesre baxırdım 😄 uşaq cıxanda gordum bu aglıyır berkden dedi ay Allah sen nesibeyede qismet ele. 3gunden sonra vaxtımdan kecdiyini gördüm. İsrarla test eledim ümidim yox idi onsuz. Cıxdı. Baldızım emeliyyatlı adam nece esirdise heyacandan teste baxa bilmirdi. Birde gördüm diz cokdu yere elimden öpür nece aglıyır. Yadıma düşende ele indide gozum dolur.
Arzum94 Nasibacva can gor nece gozel insandi cox sagolsun menim burdaki,balduzim hamile qalirdi tez tez biz mualice olunurdug alinmirdi bir defe oda dediki,Menim varimdi AllAh mene verme Nataya ver duzdu olmadi 😂😂ama oda demiwdi sagolsun