Nasibacva NigarJan he coxdu canım: aya 2kilo almaq normaldı. Onsuz doguwda adamın 10kilosu gedir. Uşagın cekisi qarnındakı su oz beden şişin.
Nasibacva Arzum94 qardawım deyir sen fil olassan qızında balaca fil balası 🤣🤣 yox bacı men o qederlikde deyilem. Yeni hemişeki kimi yeyirem prosta herwey istiyirem.
Arzum94 Nasibacva birde bu hefte elece aciram yeyirem dururam ac oldugumu hiss edirem sanki,yediyim qarnima getmir belke hardansa tokulur 😂
Nasibacva Arzum94 onu mene deyin. Qarın üste yatıram. Yazıq uşaq qalır orda sıxıla sıxıla. Men fırlanan kimi yoldawım meni cevirir
Nasibacva Arzum94 men onda yoldawıma agır xasiyyet deyirdim. Ere gelenden 1il yarımdı uje. Hardasa 4-5 defe gedib qalmıwam. Hergun danıwıram. yoldawım deyir heraxşam mamangilnen danıwmısan? Necediler? Danıwmıyanda eseblewirki hormetsizlik eleme danıw.
Arzum94 Nasibacva can baci men sehere kimi ele ayig yatiram hamile olannan qarin ustde yatdigim yadima duwmur yatmiyin qarnin cixib baci?
Arzum94 Nasibacva yegin baci evvel seher yemirdim hele seher retki olardiki,yeyerdim indi seher acilmamiw sanki,hecne yememiwem medem uzulur bunuda bu yawima kimi ilk defedi yawiyiram
Nasibacva Arzum94 he bacı cıxıb. Amma onu mene nece nefer dediki senin qarnın elede boyuk olmuyacaq hundursen gobek hissen uzundu. 4ayımdayam ele cıxıbki coxki yemek yeyersen qarnın şişer ee bax ele birweydi.