Arzum94 Ayteh inweAllAh baci men burda ozelde 14m eletdirmiwem 20m bezi yerlerde beledi inweAllAh bacim AllAh nesib etsin bacim inweAllAh
Elba Arzum94 vallah menim qaynanam hemishe shikayetcidi deyir onun mene elediylerini sene elemerem ama onan beterin edir😂😂baci bele bir soz vare oz gozunde tiri gormeyen basqa gozde cop axdariri yada elsidi ama ela sozdu
Arzum94 Elba 😂😂🤲🏻Menim qaynanam terifliyir ama ozu onun kimi etmir 😏hele birden agzina geleni deyiree sonra kimdese gorur deyir yazig deyil gelin olanda nolurki,falan tesevvur et wok oluram deyirem sesini yazasan subut edesen
Arzum94 Freedom men qaynatamin uzunnen el uzumu ayri desmala silirem niye iyrencdi hergun deyiwirem desmallari bu kiwi gelir yuyunur qolunun altini o desmala silir vuueeex 🤮🤮🤮qaynanama axirda dedim men ayib bilirem deyin ona qol altini silmesin oda agzina geleni dedi kiwi deyiwdimi yox ona gore ozumun otagimda ayri desmalim var ayri sabunum var ureyim bulandi vallah
Arzum94 Freedom baci bu kiwi deyir seher pekmez qoyun yeyim qoymuwam ye bunu qawigi yegin suya tutub qoyub surmuye men silirem birde ya sen ye atda orda qaynanam ogun dedi seher cay suzurem bizde coreye woru yaxmalisan cayi wirin eliyib qoymalisan surmeni cekem butun qawig su ona hiss etdirdim bir iki qawigi cixarib atdim yumaga icir suyu stekani qoyur yerine her defe deyirem qoyun ora men gotureren men ozum icendede yuyuram yeni ne uzadim pintidi neyniyesen bunnnan
Arzum94 Freedom bextimize olmuyub aman AllAh gorur bilir bu ara qaynanam sakitdi ben wok 😱ama davamli olsun bawim sakitdu hec olmuya
Arzum94 Freedom baci indi guya komey eliyir eslinde biri bew edir 😏biz Mescide getdiyimiz gun yemek qoydum buna cixdim baci onda o coreyin ustunu ortmemiwdi 8e iwlmuw cixdiq 12de geldik corek qup quru idi onu gotureydinde neyse Mescide gedenede yaxwi baxmir bu kiwi eseblewirem
Arzum94 NigarJan kran woferidi baci evimize yaxin yerdedi ele olur 12den evde olur ele seviniremki 😂😂
Arzum94 Ayteh baci ele qorxdumki,inanirsan bayagdan uzanmiwam gordum hec hereket ertmir bawim agridi eee teli atdim yere bawdadim qarnimi qurcuxlamaga wukur atdi rahatladim oyda ureyim partdiyirdi eee offf
Arzum94 Ayteh yavaw yavaw sozumu deyimki,aliwsinlar sabah uwagimin yanindada meni alcaltmaga bawliyacaglar
NigarJan Gizdar 17 hefte deiwet basdadi davleniya asagi indide arxada bel hisemin yan hiselerinde sanci yoo agri olur atir buraxir neden olar
Ayteh NigarJan baci bilirsen uje o beldeki sanci agri 9 aya kimi olacaq cunki usaq çeki aldiqca axi ağirliq salir ona gorede sende sanci agrilar olur qorxma olan şeylerde lap çox cox olanda hekiminle daniş ancaq normal gundelik olanda qorxma olan seylerdi