Nasibacva Freedom bacı 15+4em. Amma heqqi eseblerim cox korlanıb. Evvelki qızdan eser elamet qlmıyıb. Yoldawıma qarwı cox pisem. Acılıyıram danıwıram oz ozume bow bow.
NigarJan Nasibacva mende hele idim yoldasimi tuturdum urey bulanma vaxtarimda indi arada ureyim gece bulanananda tuturam hormobandi
Ayteh Arzum94 can bacı Allah razi olsun ureyime kimi vurur agrisi bir terefdende matqam agriyir sancir bilmirem niye🤦♀️🤦♀️
Sonia Merhaba kızlar. Bende lekelenme oldu regl sandım çünki regl zamanımdı ama bir daha kan gelmedi. Karnımda ağrı falanda yok. Test yaptım negatif çıktı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Arzum94 Sonia Selam canim hamile ola bilirsin bende olmadi ama cok postda okudum oyle olub hamile kalani yerlewme kanamasi diyorlarmiw gec dollenmede ola bilir istersen kan ver yada 2 3gun bekle tekrar test yap inweAllAh hamile olmuw olursun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sonia Arzum94 inşallah canım 🙏🏻. Hamilelik olmazsa o kan neden gelmiş olur öyle. Hala kanama yok. İlk defadır yaşıyorum. Bu günde regl olmamdan 28 gün geçti. Benim döngüm ortalama 28 🤔
Arzum94 Sonia inweAllAh olursun benim bir defa geldi ondan sonrada adet oldum doktora gidiyormusun adet olmadan gicttimi o zaman?kan ver istersen varsa cikar inweAllAh
Ayteh Sonia diyoki in sAllah hamile olursun bende bikez öyle lekelenme oldu ama arkasinda adet oldum diyor
Arzum94 NigarJan baci ne yalan deyir mende bir ara ele oldu bezende olure ama hec kime demirem deye hele ziyanini gormemiwem bilemedim vallah