Freedom he yoldashimda istemir men salvar falan geyinim ama ozumu men yupkada falan apara bilmirem hec vaxd geyinmemishem
DIye bele toya zada don falan heye ama bele adi gunlerde yoxhda

Arzum94 he baci men coxh icimde dushnenem her sheyi.indi baci dunen gunorta dedim qaynanamin mene davranishin yoldashim gelende deyecemde axsham dedim yoxhe demiyim onsuz anasi ile arasi deyib istemirem birazda men ateshliyim.ama onlar olsa indi coxhdan demishdiler yoldashimda axsham gelende deyir sene nece davraniblar dedim
HEmisheki kimi yaxshi davraniblar.niye men goresen basqa gelinler kimi ola bilmirem ozume ele aciqim tuturki

Arzum94 baci men uje 3 defedi nigara deyirem ama biliremki yadinan cixir ona gore deyirem guya ne var burda😂😂

Arzum94 he baci neyniek duzdu men sene baxib shukur edirem cunki sen yashadigini 100 de birni yashamamisham men.mende aybasi donemindeyem biraz hesas olmusham yoxhsa bele vecime olmur ozume soz veriremki gulecem danshacam.mahini zad oxuyuram partdiyr qaynanam😂😂😂

Arzum94 adi kapital kartiynan zakaz aəelemey olur brynalxalg kartnan prosto gelmey sohbeti var nece gelecey gomruy sohbeti var

Freedom baci kisiler hamisi eledi yoldashim soz saxliyan deyil nece mesele bir shey olur mene deyir hec kime deme mende gizlediremde neynimki onun sozun kimese deyen deyilemki.sora ozu gedir onu deyir uje arada pis men oluram.deyirem eger deyeceysense mene o sozu deme.safdie menim yoldashim😬😬

Gizdar 13 heftedeyem garnim cixmiyib nie goresen

Freedom menim yoldashimw uzune gul o dq hamini ozu kimi sayir ona gorede ireli gede bilmir onun bedbexdcliyi odu.ne bilime here bir curdude insan 7 nedise 70 dede odu onu biliremki bularla bizim cekecey coxh derdimiz var😂😂