Sonia Salam Aleykum bacim bax hele tezesen beynine menim kimi tez salibsan bow ver narahat olma inweAllAh olacaq sen beynine saldigca hamileliyi uzaglawdirirsan ona gore bir iki ay ele fikirlewki,istemirsiz yada qorunursuz ele fikirlew inweAllAh yaxwi olacaq inweAllAh 🤲🏻Sogan suyunuda baci aybawin qurtarannan iki gun sonra 15gun seher axwam ac qarnina yemekden qabag eger alinmirsa yemekden 20deq sonra ele lap ama deqiq ele iligdan bir az isti ic tam 15gun birdene sogani dort yere bol 1stk yarim su tok qaynasin qayniyanmaga bawladi saata bax 5deq qaynasin suz stkana bir az tami var birdene nazik limon gotur bir elinnen burnunu tut ic burnunu buraxma limonu ye sonra burax tami hiss etmiyessen inweAllAh duwerli olar bawa duwmediyin olsa soruw baci

Sonia sona bax ele zamanda yasiyiriq ki artiq sonsuzluq deyilen bir şey yoxdu o qeder tibb inkişaf edib ki qorxma olacq vAallah billah amma sen sogan suyu et birde matkani bilen birine çekdir ancaq bilen birine kim bilir onu en yaxşi analar neneler biler anana de axtarsin ya qaynanana yada nenen varsa mamana de neneden maraqlansın baci onuda mutleq etdir bes sene deyirem mendede 6 ay olmadi matkami çekdirdiyim ay hamile qaldim mendede yumurtlama olurduda ozum oldugunu bilirdim işarelerden ancaq qalmirdim

Arzum94 yaxşi bacican yazarsan qiymetini sukur yagsiyam uzum sişi gedib ancaq çiban sagalmiyib hele

Sabahniz xeyir qizlar necesiz?gununuzun xosh ve gozel kecmeyini dileyirem😘

Arzum94 bilfim bu defede onu eyliyecem görek neolur teşekkürler bacıcan 🙏🏻❤️

Arzum94 baci utanmir o abirsizdie vallah.hec olmaya hamile hamile yoxhda sende denen ede bilmiremde uje agirlashmisham

Arzum94 eli ayaqi yoxhdu gedib salonda eletrsin ayibdie vallah.her sheye he ama bu qederinede yoxhda

Arzum94 baci ucu vare çibanin ancaq temizlenib qutarmiyib hele

Freedom cox sagol ureyim AllAh qorusun balami inweAllAh 🤲🏻

Ayteh sen tekce laztalanmani istiyirsen ele baci???onda laxtalanmani de baci

Ayteh men atdigim qanin umumi analizi birde uste yazilibe kagizin onu de lap onlari vermek istiyirsen kagizi goster telinnen baci ele de