Sonia Aleykum Salam canim men hemiwe 4gun qabag olurdum aybawi olana yaxin yaxinlig edende gorurdun ya seheri yada iki gun sonra xestelenirdim hemiwe oz ozume deyirdim yaxinlig etdik deye qalmadim ama ele deyildi o qeder istiyirdim uje pis olurdum cox gumanki,ya mohkem yaxinlig yadaki,baci xestelennende uje terpenedikce axinti bawliyir yeni onnan qorxma seni cox yaxwi bawa duwurem canim uzulme ozunu ele al bax bele etdikce ozune ziyan edirsen mende senin kimiydim bilireme alinmir adam o qeder istiyir uje xestelennende ele bil dunyasi bawina yixilir ama ozunu toparla sen ne qeder guclu olsan bebiwde ele tez olacag qadinlarin yumurtaliglari beyinleriyle iwliyir beynine salib oynatma icini inweAllAh olacaq sebir et teze evlisen ele sen?bax baci sen ne qeder bele pis olasan ozunu periwan etsen evdekileride oyadassan onnan sonra lap pis hami aybawi vaxtivi gudecek ona gore caliw neynirsen et beynini bow burax sanki,hamile qalmag istemirmiwsen kimi bunu bacar guclu ol bele tez yipranma bax vallah aglim olsaydi onda ele derd edib aglamazdim men ele idim deye evde her xestelennende soz sohbet olurdu bunun sebebide men idim iki,men ozumu toparladim ewi olacag qismet dedim evdekiler yigiwdi day kimese bugun aybawi oldum demek eziyyetini cekmedim sene baci tavsoyesi

Sonia birinci novbede beynini sakin burax hamile qalmag ucun yaxinlig etme hergun o haqqda fikirlewme gordun fikirlewirsen bawini qatacag bir wey tap qoy fikrin dagilsin men ele edirdim son zamanlarda aglim bawima gelendee sogan suyu baci cox weye xeyirdi infeksiyaya yumurtaliglara endirametreuma yeni herweye bacim

Arzum94 baci men analiz verecem ancaq sen gondermisene şekil bax olari verecem esas laxtalanmadi sonra birde toksiplazmani verecem

Ayteh @Arzum94# 7 aydır evliyem. Heç hamilelik olmuyubdu. Çox fikir eylwyirem. deyirem bax yumurtlama olur hemin günleri deyerlendiririk niye hamilelik olmur. Bu ay lap çox umidli idim. ilk defeydiki aybaşım gecikirdi. Hemde lekelenme olmuşdu dedim 100% hamileyem. Aybaşı olduğumu görende bütün ümidlerim öldü.
Birde mende aybaşı ağrıları çox artıbdı bu aralar. Dedim bu defede soğan kürü nedise onu yoxlayım ama bilmirem nece ne vaxt içmelisen.

NigarJan ne qeder düşünmeyecem desemde bacıcan adam düşünmeden dayana bilmir axı. Deyir belke heç vaxt olmuyacaq beyninde ancaq sual işareleri olur😣.

Sonia Salam Aleykum bacim bax hele tezesen beynine menim kimi tez salibsan bow ver narahat olma inweAllAh olacaq sen beynine saldigca hamileliyi uzaglawdirirsan ona gore bir iki ay ele fikirlewki,istemirsiz yada qorunursuz ele fikirlew inweAllAh yaxwi olacaq inweAllAh 🤲🏻Sogan suyunuda baci aybawin qurtarannan iki gun sonra 15gun seher axwam ac qarnina yemekden qabag eger alinmirsa yemekden 20deq sonra ele lap ama deqiq ele iligdan bir az isti ic tam 15gun birdene sogani dort yere bol 1stk yarim su tok qaynasin qayniyanmaga bawladi saata bax 5deq qaynasin suz stkana bir az tami var birdene nazik limon gotur bir elinnen burnunu tut ic burnunu buraxma limonu ye sonra burax tami hiss etmiyessen inweAllAh duwerli olar bawa duwmediyin olsa soruw baci

Sonia sona bax ele zamanda yasiyiriq ki artiq sonsuzluq deyilen bir şey yoxdu o qeder tibb inkişaf edib ki qorxma olacq vAallah billah amma sen sogan suyu et birde matkani bilen birine çekdir ancaq bilen birine kim bilir onu en yaxşi analar neneler biler anana de axtarsin ya qaynanana yada nenen varsa mamana de neneden maraqlansın baci onuda mutleq etdir bes sene deyirem mendede 6 ay olmadi matkami çekdirdiyim ay hamile qaldim mendede yumurtlama olurduda ozum oldugunu bilirdim işarelerden ancaq qalmirdim

Arzum94 yaxşi bacican yazarsan qiymetini sukur yagsiyam uzum sişi gedib ancaq çiban sagalmiyib hele

Sabahniz xeyir qizlar necesiz?gununuzun xosh ve gozel kecmeyini dileyirem😘

Arzum94 bilfim bu defede onu eyliyecem görek neolur teşekkürler bacıcan 🙏🏻❤️

Arzum94 baci utanmir o abirsizdie vallah.hec olmaya hamile hamile yoxhda sende denen ede bilmiremde uje agirlashmisham