Arzum94 Freedom Revane axwam derman icib bilmirik nece oldu yoldawi anasiynan qardawinnan uzur istemeyini deyib oda esebden ozumu olsurecem deyib AllAh uzag elesin
Hoyrat Arzum94 cimere yazsan cevap gelse komutanın kulağına gitse bilemedim ay dahaki kötü olur acaba herşey .eşiniz gitmediginde sorun olmayacağını bilse zaten gitmezdi emin olun.
Arzum94 M_agayeva Salam Aleykum bacim necesen?deme eee axwam gedib axrannan icaze alib tapib getirib buda bu curdu day neyniyim
Elba Sabahniz xeyir qizlar inaninki mende narahat qalmisham Revaneden hetda yuxuda bele gormushem insAllahki yaxshi olar.yazmagini gozduyeciyik Revane
Arzum94 Freedom baci qaynanasi falan bilir axi bizi deyerler doldurublar acigi deyiwdiki,baci oxusalar gormesinler sonra alem deyer bir birine inweAllAh yaxwi olsun baci o qeder saf temiz qizdiki,adamin ureyi parcalanir
Arzum94 Freedom duzdu ee baci eslinde biz hecne dememiwik bezi insanlar ozlerinde gunah gormur axi atmag adam axtarirlar deyecekler doldurublar seni men ogun deyende bezmiwem olmek istiyirem dedim niye cix get insanin ailesi kimi onu kim qoruyar oz bildiklerini edibler qizi ne gune saliblar indi necedi?be vezyyetdedi adamin ureyi partdiyir bir bu qalmiwdi bunuda etdilet rahatlawarlar day
Arzum94 M_agayeva Aleykum Salam bacim wukur yaxwiligdi feci derecede yuxum gelir ele yataram qaynanamgil seher hekime getdi yatmadim indide evleri yigiwdirim qurtarannan sonra yataram yegin alinsaa
Arzum94 Freedom deyiremde dunen baci menim telim yoxdu anasininmi yaxinlarininmi ya ozununmu nomresini almaliyig bele bilmemek adami deli eliyir birce hecne olmuya
Arzum94 Freedom duzdu baci inweAllAh adamin ureyi partdiyir yaza yaxwiyam adam bir az rahatlawar inweAllAh yaxar
Arzum94 M_agayeva caan baci men helede oyagam gelmiyibler yuxum ele gelir gozlerim agriyir inanirsan cox pis ozude
Arzum94 Elba baci teze gelib dedim yataram birden geler soz olmasin gozlerim yanire agriyir hemde helede oyagaaam 😧😧😧baci hediyyeni verdin sen?