Freedom Salam Aleykum bacim necesen?Amin inweAllAh ne gozel yazmisan Agzin bal damliyir 🥰🥰😘😘InweAllAh bugun bacilarimizin yaxwi xeberlerini alrig inweAllAh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Balam necedi?

Sabahniz xeyir qizlar necesiz?inSAllah bu gun hamimiz ucun dusherli olar ve en esasi Revane yazar yaxshi oldugunu deyer bize.qizlar dunen vaxdim idi olmadim ama aybasi agrim var deshet.bu gun test alib yoxhluyacam gorum ne olur insAllah vardir sizden duanizi menen eksik etmemenizi istiyirem

Elba Allah sene sagliqli sihhatli evlat nesib etsjn baci sag salamat qucuna alasan

Arzum94 çox sagol gulum Allah razi olsun genetik testler cox bahadi onu vere bilmiyecem

Elba Sagol ureyim inweAllAh gozel xeber yazarsan bize ilk defedi vaxtinnan kecir ele?bacim AllAh seni bu ay sevindirsin duamda hergun varsan xeyirlisi olsun inweAllAh

Ayteh sende sagol bacim he baci cox bahadi biz bunlari verdik ustune aylarla pul tokub peyvend oldug wukur bugunumeki,AllAh nesib etdi inweAllAh ucuncu balani sag salamat betninde boyudub qucagina alasan bacim inweAllAh 🤲🏻🤲🏻🥰

Arzum94 he baci çox çetindi devlet xestexanasi etmir genetik test kul olub ozeldede saglam aileden sorusdum 126 manatdi

Revane qız dəli eledin bizi imkan olan kimi etrafli yaz gorek necesen nece oldu veziyet

Elba kız naptin test yaptinmi ? Bişiy çiktimi ?

Arzum94 nata bacı soğan kürünü nece edirdin sen ? Neçe stekan suya neçe sogan atim mende axşamdan elemeye basliyacam

Revane Revane shukur baci yaxshisan inanki senincun coxh narahat olduq.yaz gorum hardasan neynirsen

Ayteh salam baci teste ehdiyac qalmadi aybasi oldun,xeyirlisi,baci testler gelmeedi hele?bu arada seher daxili poctda gondermey olar alan kimi pocta vura bilersen?

Elba baldizim gili yola saldiq getdiler inanki o qeder ishim var aybasida olmusham agriyiram
                  Bu gun uzden biraz temizlik edib sabah derinen edecem ozumu o qeder yorgun hiss edirem

Elba aci inan Allah yoldasim icaze verse bu deyqa gedib testleri goturub gelerem senede gondererem ancaq dunen yoldasim evdeydi ne qeder yalvar yaxar eledim xeyri olmadi axi butun qanim qaraldi ne menle gelmir gedib goturek nede meni buraxmir ki gedim goturum heç uzaqda deyil marsurutla 10 15 deyqaliq di

Elba bilmirem basqa nece edim 🤦‍♀️ inan ki

Ayteh baci aptekden nece ala bilerem onu?deqiq qiymeti necyedi?aptekde?bir maraxlanim goresen?

Ayteh he bacim bahadi bizim cox pulumuz cixmiwdi inweAllAh baci sende bu dede herwey yolunda olar inweAllAh AllAh cetinlik vermesin bacican

Revane Salam Aleykum bacim cox wukur cox wukur nece oldu nece bildiler ezyyet deyilse etrafli yazarsan bize

Revane bacim bu ilk ve son olsun heckime gore deymez bax sennen xaiw eliyirem ozunun caninin qedrini bil bizi birde bele narahat eleme dunnen noldu goresen deli olmuwug