Revane bacı Allah sene yardım etsin erinede agil versin qaynanangilede insaf sen atanin basini niye eyirsen ki eyib zad etmirsen sen olarin etdiklerini atan bilse heç ozu seni orda saxlamaz eminen çunki heckim qizini colden tapmiyib menim atam istemirdi yoldasimla evlenim men 5 6 ay direşib zorla evlendim atam istemirdi evlenendede mene dediki orda öl amma qayitma evlenenden biraz sora bize gelib qonaq meni çekib qiraga deyirki sene bir kelme aci soz deyen olar çitma vuran olar olaro öldurerem girib yataram turmede yeni sozum oduki baci atana de olanlaro qoy ozu qerar versin sen o qeder deyersiz senki seni ora atalar Inanki Atan seni seçecek menim meslehetim atanla daniş dene bele bele ata mene qaynanam qaynim gun vermiller erimide doldurlulla oda deyir seni boşuyacam qardasimin anamin uzune qayidirsan bulari de atana sen ordaki her kesden deyerlisen ilk once özune qiymet qoy seninkimi qiza mohtac qalacaqlar baci ozunu ezdirme zeng vur atana gelsin aparsin özüne qiyma cavanliqina qiyma çurutme ozunu orda ele bilirsen usaq olandan sonra duzelecek ? Usaq olandan sonra vAllah duzelmir ele insanlar duzelmir daha beter olur ya usaq olandan sonra bosanmaq istesen ? Onda hec alinmayacaq sene bosan demirem ancaq eyer ozunu oldurmeye qerarlisansa barı boşan ancaq özune qiyma Allab her şeyi bağişlayar ancaq bunu yox baci