Elba axwamin xeyir baci necesen?can bugun emellice iwlemisen ellerin qollarin var olsun 🤲🏻Baci yoldawim mewqe gedir her bazar cixanda mawinin evin acarini verdim dedim nese qalmadi dedi yox neyse getdim gordum teli qalib bugunde baldizimgile gedeceydikde bunlar yiganda tel evde caldi mende hamamdayam gordum mirtdiyir girdim otaga sacimi qururub cixanda gordum deyir qapinin agzinnan nekimi dedi ayrilmir huw teli vermiyib dedim telide ozu fikirlewsinde tel onundu menim deyil aa qoyubda pastelin altinda girdim otaga qapini ortub Namaza bawladim birden qaynatam dedi qapidi baglidi get teli getir dostuna yigaq gorek hardadi tez gelsin baci AllAh wahitdiki,seher duran kimi otaglarin penceresini aciram havalandiriram gir otaga puuuf otag iylenir mende Namazda cix hele bu evleri yigiwdirir yigiwdirmasa ne iylener bawddi susmamaga baci fikrim dagilir bawima ele vurdum nece defe aglamag tutdu agirda qilib cixdim yoldawim eve gelib qayidib deyir otaginizdan ne iyi gelir pis iylenirdi yoldawim beyde deyir ne iyi gelirki,Nata dedim mamavin burnuna gelir menim burnuma iy falan gelmir it ozun mindar saymiree bunun otagina kimi men aciram sonra getdik baldizimgile lazere yoldawim Kerbaladan mene carwaf almiwdi onu geyinmiwem bilirsizki bizde hami qara geyinene vehabi veya teroris kimi baxir bu qayitdi oturub gozluyuruk oy paltarinin ayagi tozdu dedim yavawca hecne olmaz silecem eve gedende birden gordum qabgdaki arvad buna baxir baxam agzini buzub bawiynan bele narazi kimi gosterir dedim nolub qayitdi bura mikrobdu qaldir qucagiva dedim batani qaldirim tamizin ustune mindarcilig olmuyacag dur qimig ele cix gedib yoldawima xeberliyib off AllAh bildiyi kimi etsin bunu icerde evdede dolmuwam arvad qayitdi qaynanadi ele dedim hee oz istediyi olsun istiyir colede esebinnen cixdi istedim deyem ogluna xeberlemeye cixdi ee gozum doldu agladim neyse baci bele