Shehane he bacican mene sual yazmişdin niye inkisafdan qalib birinci hamilelik evlenenden 2 ci ayinda oldu her sey yaxsi gedirdi ancaq hamileliyin 3 cu ayinda uzide gordukki usaq boyuyub ancaq baş yox basi inkisaf etmiyib ozumde gordum boyn sumude yix idi basi altina qatlanmisdi uzide gordum yasamayacaq dediler zaten alin hissesi ummiyetle yox idi o prablemin adi anensefaliya dı dogumda yada qarnimda olecekdi goturduler meleyimi ondan sonra yaxsi bir hekim tapdim getdim oda mene anensefaliya minde bir qadinda olur ancaq tekrar eden bir qusur deyil qusur birde tekrar olmasin deye ona aid bir derman icdim hardasa 5 ay 6 aya keçmişdi hamile qaldim matkami cekdirenden sonra nehayet oda 9 hefteye catanda getdim 6 7 heftede inkisafi durmusdu ölü enbiryo dediler onuda goturduler sebeb desek sebeb cox ola biler baci fakt olaraq laxtalanmam var idi ancaq iyne vururdum yenede inkisafdan qaldi ola bilsin hamile qalmadan içmeliydim derman ki qanim durulsun ola biler hansisa bir virusum var ola biler mayalanma zamani duzgun prases getmiyib yada ola bilsin saglam yumhrta saglam toxum deng gelmiyib deye beden qebul etmir ozu inkişafi saxliyir yeni birde qismet bacı inan o qeder çox sey saya bileremki sene bulardan ola biler deye bu 1 ildi evliye bu 1 ilde ooo qeder ginekalogiya hamilelik hamilekik prablemleri xestelikleri haqda meqaleler oxumusam menim kimi qizlarla danismisam basqa bir praqramda belke 100 den cox artiq hekime nese deyende deyir he elədi bele baci indi qesek bir 1000 manat olar her seyden analiz verem ancaq yoxdu indi tesevvur et bu qeder seyler varki hamisindan versem imkan catmaz vermesem nece olacaq bilmirem genetik test vermeliyem ancaq tekce genetik test 126 manatdi men hansi birin verim o analizlerin 😞 artik fikirlesmekden butun gunu basimi itirecem bezi analizderi vermiyende de basliyir insan lar qinamaga ki ay filan analizi vermedin ona gire oldu behmen analizi vermedin ona gore oldu mene de baci men indi neynim 🤦♀️ anam gil deyir 5 6 ay gozle inan ki o 5 6 ay mene 1 il gelir gunler keçmir ancaq yene sebirliyem Allahdan na razi deyilem hec olmaga da haqqim yoxdu şukur Allaha ailem sevdiklerim yanimda yoldasim yanimda Allah bizleri beladan qezadan qorusun deyirem bunla kifayetlenirem dua edirem sadece . Yoldasima da uje demeye utanirame tez tez gedek hekime deye oda istiyir hekime aparmaq ancaq sukur yoldasim isliyir ancaq analizler dermanlar iyneler cox bahadi etmesende hamilelik getmir indi tesufki birde men hamile qalsam mende gobekden iyne yazilacaq her gun bu iyneninde 2 ce denesi 13 manatdi nece olacaq Allaha tevekkul edirem o yoluna qoyacaq birce sagliqli olsun sagliqli dogulsun baci basqa bir isteyim yox Allah senede nesib etsin bacican isteyen herkese