Elba NigarJan eslinde olar etmelidi.ama edib bashima cirpanan sora istemirem inanki Imkanimiz yoxhdu olsa 1 manatliq bir sheyden almaram olardan Allah mene coxh demirem ama normal yashamaag ucun imkan yetirsen hec kime mohdac olmuyum
NigarJan Ayteh duzdu men sevgili. Vaxti deiset idim amma bizde 2 tereflidi kisganclig deyirem gedim mama gikde galim deyir yooo yq memem get ya getme hemde tülefonun kodu facebook hamsi menim telefonumdada var
Elba NigarJan sen sozunu keciren arvadsan diyesen men bacarmiram hemde guvenirem hecne eden deyil her gun baxiram.ama meni qoymur.belkede qoyare ailesi biraz ele sheyelere pis baxir olarin tesirindedi usaq zad olsun onan sora qoyar yeqin
NigarJan Elba kecirden menim gizdar eger yoldasiviza guvenirsizse sizde sozu deyen olun bu gaynanalar hemise gurtuliglari olur
NigarJan Freedom he janimmm menim biryerde 😂😂😂😂 inanki bular er arvad diresdiler bu ohlum biznenen yasamalidi dedim ozuvuz istediz hemise deyir istirdim oz yerlimi alim 😂😂😂😂 ogluma soz kecire bilmedim
Ayteh Men instagram sehifesi açib ucuz qiymete ovulasiya testi alib satsam ? Hemde izlesem hemen sizce tutar ??
Ayteh Elba he baci gorek men mualice alim hele mualice alan vaxti getirtmek istiyirem eyer tutsa o testle hamilelik yoldasima deyecem cunki baci instagramda azerbaycandan 1 cene dene bele ovulasiya testi satan sehife yoxdur