Qızlar birde bir soz deyecem size indiden deyim ki sonra inciklik olmasin qizlar men abort olacağimi oyrenen kimi eve qayidanda dedimki 3 cu hamileliyimde 3 ay dolmamis her sey yaxsi oldugunu bilmemiş hec kime demiyecem and icmisem anama qaynanam filan herkes daxil birce yoldasim bilecek qaynanama da demişdim mene dediki hee qizim yaxsi demersen baci yaxinlarima demiyib size deyerdim and icmesem ama bir nefere desem eyer gerek hamiya deyem ancaq hamiya 3 aydan sonra deyecem ondada rahat sekilde and ice bilecem ki yoldasimdan basqa hec kime dememişem cunki 1 nefere desem artiq and ice bilmerem o gun padruqama deyirem ki baci bax sene de demiyecem haa deyir mene deee 😁 deyirem ki uzurlu say baci 3 aydan sonra deyecem . Bunun sebebi goz deyecek nefis keçecek deye yox ancaq sonra nese olanda herkes sanki 6 7 heftelik deyil 6 7 ayliq abort kimi şişirtdikce sişirdiller vay şuven hala getiriller mende bu seyi artik 2 defe yaşmişam ve dogurdan bezmisem hele 1 cidee neler dediler 3 cude olsa Allahim qorusun Allah birde heckime yasatmasin 3 cu de olsa bu seferde vapşey meni yixib suruyucekler (lafin gelisi ) bele qizlar ancaq 3 ay kecdikden sonra sizelere de deyecem ondan narahat olmayin❤
🌼🌼sağlık
Menessa_20 dediki dermanla ay başi olmagini istemirem cunki hormonlarin alt ust olacaq bu sfer de onla uğrasaq onu duz deyir hardasa 4 5 gune alinacaq dermanlarim ona kimi sogan suyu birde ramaska çayi içim deyirem ne deyirsen baci ?
Salam qızlar necesiz??Aranızda belke bileniniz olar...??uzide hamilelik ve körpenin ürek döyüntüsü ne vaxtdan bilinir??
Menessa_20 can bacı cox sagol baci Anlayışın uçun olacagi varmiş baci oldu olacagin qarsisini kim ala bilibki mende alam Ancaq bu sefer hiss edirem Rabbim sagliqla nesib edecek ona guvenirem 3 cunun ayagi ugurlu olar 😊Allahin izniyle
Menessa_20 hee baci hekimim aybasi olmasanda hamile qala bilersen dedi biraz da gozleyek eyer aybasi olmasan hamilelikde olmasa o zaman derman yazacam 15 gun içeceksen dermani buraxan kimi Aybasi olacaqsan dedi
Menessa_20 janin gunde necedefe hereket esir bebis?
Menessa_20 Allah qoysa baci Amin çox sagol bacim 😍😘😘
Menessa_20 Allah qoysa baci hee gorek xestelenerem yeqin 1 hefteye
Menessa_20 dermanlarimi alana qeder sogan suyu birde rezyene şuyut çayi filan içecem olarda adet getirirmiş
Menessa_20 mene deyene bax sen ozunu işe guce verme ee 5 6 ayliq hamilesen sen dincelmelisen
Menessa_20 baci dogusda sonra 40 gun dini baximdan hec bir sorun yoxdu elaqe uçun ancaq onsuzda keser yox doguş olsa sen bir aya filan ancaq sagalacaq temiz doğuş yeri qaldiki 40 çixandan sonra kesdirmek meselesine onunda ferqi yoxdu indi cox insan korpe olanda kestirir ki rahat olsun hemde tez sagalir hereket etmir deye usaq axi korpe olur hemde eletsez lazerle etdirin onun yerode lap tez sagalir hemde agritmir onsuzda keyidiller
Menessa_20 tewekkürler canım
Menessa_20 baci deqiq bilemmedim mende ama menim bildiyime gore olarmiş
Qızlar salam necəsiz? Sizə bir sualım olacaqdı mənim aybaşıma 3 gün var hələ dünən ovulyasiya testi elədim 2 tünd xətt oldu və ardlndan 3 hamiləlik testi elədim onlardada https://i.imgyukle.com/2020/02/22/nDWwgG.md.jpg belə çıxdı xəttlər sizcə hamiləlik var?
Qizlar burnuma uçuq çixib iceride uzr istiyirem agrisi eyni ciban agrisi kimidi burun hessas yerdi axi başim dagilire agridan 😥 Herpes yuksek olanda çixir ele ucuq filan hekim antibiyotik yazib onu icende kececek dedi
Qızlar kimsə yoxdu?
Menessa_20 hə canım 3-də hamiləlik testidi ama 3-də aybaşıya 2 gün qalmışı göstərir yəni erkən hamiıəlik testi deyil var səncə?
Dünən yoxlamışam onları bayaq happy momda test 2 xətt çıxıb hamilə olmayanlar olub ürəyimə dərd düşdü mənimdə indi