Shehane baci sen hamilesen aciq cixmaqida su acay icmisen yeqinki ondan sonra test etmisen onda tebiyi ki daha aciq çixacaq testi seher oyanan kimi su qebul etmeden yoxlamalisan .hamile olmasan 100 dene de test elesen kolgesi bele cixmaz bunu birdefelik bil men o qeder test elemisem ki inan sayini bilmirem demek 2 ci hamilelikde yene hecne hiss etmirdim yemek qoydum stola yemeye baslamadan dedim evde test var bu gun aybasi gunumdu hele olmalisam dedim ele bele eliyim eledim gozdedim 1 2 deyq gordum cixmadi qoydum otagima getdim yemeye yedik eledik yigisdirdim sufreni ele bele yadima duşdu geldimki goturum atım baxdimki çooox nezik bir xet var 2 ci xet şoka duşdum basladim aglamaga bilmedim neynim yoldasim hiss elemesin agladigimi nese ozume geldim ondan 4 5 gun evvel birdene de test etmisdim hecne yox idi atmksdik kuxnada zibil cigarasina dozmedim elime cigara kecirib eşdim cigarani tapdim testi ki qarşılaşdirım da axi eyni marka testdi gordum 4 5 gun evvelki ag appaqdi xet zad yoxdu yenede dedim 1 denede test var onuda subh namazinda yoxlayaram 5 deqiae içinde çixsa onda yoldasima deyerem subhde duran kimi qacdim ayaq yoluna yoxladim çixdi yoldasimi oyadib dedim yeni sozum oduki eyer hamilelik yoxdusa sen ozunu lezvalasan da o xet çixmaze ay baci he bezen ola biler 1 dene test sehf olsun amma bu 1 ce denesinde ola bilerde axi o qeder test etmisen yeni hamisi xarabdi biraz rabatlasda baci niye panika olursan