Revane can bacim seni çox gozel anlayiram cox gozel dusunursen bilirswn baci ideal er heyat yoldasi yoxdu nece ki kişinin menfileri varsa musbetlerine gore o menfileri qurban veririk biz qadinlar baci men dua edirem edende de deyirem ki Ya Rabbi raziyam usaqimin gec olmagina ancaq sem bizi qezadan beladan pis insanlardan qoru yoldaşimla bizi bu dunyadada axiretdede bir yerde et usaq istiyrem elbetde usaq olmayan ev virane ev kimidir deyir aileni dahada mohkem edir hemişe usaq ucun uzulende dusunki ya rabbim sen mene saglamliq ver yoldasima sagliq ver bizi pis insanlardan beladan qezadan qoru ve qoruduğu ucunde her gun Allaha şukur et ve Allahi xatirla neceki biz dua edirik Allahdan nelerse isteyirik bizde Allahi xatirliyib ona vaxt ayirmaliyiq en azi 24 saatimizin cox demireme yarimca saatin da olsa axi o zamani bize Allah verir duzdurmu? Sen hec uzulme pis olma pozitiv ol çaliş ki ne olur olsun yoldasinla her zaman aran yaxsi olsun üzülende bele olsa tez toparla ozunu mende uzuldum uziden cixanda agliyirdim yene amma men yene demedim yene bele oldu niye bele oldu demedim çunki artiq hiss edmişdim ki buda meni buraxacaq qelbimin bir yerinde hiss edirdim uzulurem elbetde mende bir xasiyet var her zaman ne llur olsun bir soz vare quyruqu dik tutmaq bax men quyrugumu dik tutmaqa calisiram guclu olmaq zorundayiq men sabah abort olacaqdim yoldasimin xalasi gelinbacisi geldi mene deymeye oturdular men başladim olarla danisib gulmeye qiraqdan goren olsa deyer nece veyicsizdi ancaq yox içim qan aglasada men bunu gostermerem gostermirem kimse acimi gorsun istemirem gulurem danisiram bunu yaxsida bacariram öz haqqimi yemiyim ama tek bir yere çekilen kimi ureyim isteyen qeder agliyib rahatlasiram sonra yene heyata davam basqa cure ola da bilmez xeyirde şerde Allahdandir Allah buyururki sizin şer bildikleriniz xeyir xeyir bildikleriniz şerdir ne edirse var bir bildiyi bize sebr etmek duşer bacim Allah tez zamanda her birimizi sevindirsin