NigarJan Gizdar dunen yoldasim deyirki bir deri bir sumuysen mende deyirem kokelmisem 4 kilo😂😂😂 hele deme
NigarJan Elba almisam 4 kilo 40 44 gaxmisam 😂😂😂 amma yene de bir deri bir sumuyem😂😂😂😂 atacagdim degig bu programi oyrenim atajam
Fatime_Sevda Freedom həmişə yaxşı olasız Bacı,balaca oğlandı?Allah saxlasın tezliklə bacı qardaş payın versin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Fatime_Sevda Freedom həə Bacı indi deyilər çox adamda var bu qan azlığı,evdə var o almadan sabahdan köknən çugundur soku düzəldib içəçərəm Anamda balnan qozu qarışdırıb verəcəy qorxuram bu dəfədə çox olaye qanım😁
Fatime_Sevda Menessa_20 Bacı 3yanvar axrıncı ay başım,hesablaya bilirsənsə zhmt olmasa hesablayarsan☺️
Fatime_Sevda Menessa_20 Salam Sabahın xeyir Bacı necəsən?☺️Bacı onu demirəmki cinsiyət hesablamağı deyirəm☺️
Fatime_Sevda Freedom Allah saxlasın Bacı😍🙏🏻bizimkinde 2yaşı olub iyulda bu iyulda 3yaşı olacağ inşAllah🙏🏻
NigarJan Fatime_Sevda hesaplama 11 heftede getdim dedi oglandi😂😂😂😂 sokoladan itrenirdim hami dedi ofglandi 18 getdim dedi gizdi😂😂😂😂😂