Menessa_20 baci axşamin xeyir baci necesen ne var ne yox gec fec girirem uzurlu sayin yox hele aybasi olmamisam
Bir mesajinda oxudum qaynanam deyib maman gil pul hazirlasin falan deyesen usaqa mebel almaqa esitdirib ler sene men başa dusmurem bu adeti kim çoxardib ki usaq olanda mebelin ata ana almalidi menjm basim çixmir he ata anamkn imkani varsa alir hee yoxsa menim anamgil kasib adamdilar yaziq anam Allah butun analara can sagliqi versin bizikilerde onun icinde men yoldasim Allah qismet olsa ozu duzeltdirecek he anam doşek zad salar o ede bileceyi birseydi ona gucu catar doşek yorğan siriyar usaqa paltar alar bir nene kimi ona bir sozum yox ancaq lap yoldasimda duzeltdire bilmeseydi men onu yanimda yatirdardim yada bir yaxinimdan alardim usaqlari boyumuş ancaq men usaqim rahat yatacaq deye anami borca salamaram hec vaxt indi edillere qizlar baci olaro hec cure basa dusmurem analarinin evinde paltar yuyam gormuyubler ancaq paltaryuyan aparmaq istiyiller ere gedende ana ataya 3 4 min borca salib gediller sen kef çekeceksen ana ata yaziq zulumle borc verecek ne bilim baci bu menkm şexsi fikrimdi duzgun baxmiram bu sohbete şukur Allaha Atamgili 1 qepikde borca salmadim ucuz mebel aldirdim az ancaq öz cehiz aldirdim ancaq ana atami eziyete zora soxmadım sonuç ? Şukur Allahima xoşbextem hec cehizlerin hamisida demek olar rayondaki evimdedi sozum odu ki baci anan gilin imkani yoxdusa almaq zorunda deyiller sen qaynananin tırkalarina fikir verme birde sen doganda sene sut pulu verecekler 200 manat sen onun bir qepiyin eve versen senle danismiyacam 😂😂 sen Allah bari sut pulunu saxla