NigarJan baci yaziqdi ara bir komek et 😂 qaynanana demek menim elciliyimde biz heyet evinde qalirdiq rayonda menim elciliyimde atam qaynatam gile deyibki menim qizim heyetdeki armud agacinin yerini bilmir yeni heyete dusmur heyet isi zad gormiur bilmir dogurdanda heyetimizde goyem agaci var imiş menkmde xeberim yoxdu goyemi gorub dedim by mama heyetimizde goyem vaar menim niye xeberim yoxdu 😂😂 indi nese qizlar ere getdim 13 gun qaldim qayanamgilde ismayillida nese yoldasim geldi ayaqqabisi palciq idi duşdumki yumaga qaynanam dediki deyme men yuyaram dedim nolacaq elime yapismurki ozum yuyaram qaynanam dedi by yuya bilirseen 😂😂😂 ay ne qeder guldum atam day ele danisib ki bular yaziqlar ele bilir men hecne bacarmiram atam da cox bilire ozu ele deyibki men iş gordurmesinler 😂😂 kecen defe gedende xamir yogururdu qaynanam yorulmusdu dedim xala ver yogurum deyir yogurmusan hec yogura bilirsen 😂 men 13 yasimdan xamir yogurmuşam anam verirdiki yogur oyren Allah canini sag elesin her sey oyredib mene he indi atam la danişanda deyirki butun bildiklerini eleme yavas yavaş 😂😂😂 ay kefdie atam