E_Nasiba əssələmu Aleykum baci men seni tanimadim yeqin menden evvel yazismisız qizlarla qurupda ne yaxsi gizlede bilmisiz hamileliyi hamile oldugunuzu kimler bilirdi tekce mende 3 cu hamileliyimi heckime demiyecem 3 4 ay hamile qalim Allahin izniyle cunki her defe kecortdiyim stres uzuntu qalir bir qiraqda camahatin dedikleriyle ugrasiriq yoldasimla bu sefer 3 ayi tamam olar uzide her sey yolunda oldugun gorerik ondan sonra tekce yaxin aileme yaxin çevreme deyecem inanki 2 cidede ne qeder istedim demeyem 3 ay ancaq qorxdum Allahdan yalan la yoxdu deye bilmedim sorusanda insanlar dedim Allaha aciq gederki var axi niye yalandan yoxdu deyirsen ona gore demedim amm bu 3 cu de Allah gorur men insanlarin icinde tuta bilmediyi sozlerinden cox uzulurem stres kecirdirem tesevvur et onsuzda qorxuram qiraqdanda meselen yaxsi hekime gedine yene obiriler kimi olmasin .kimi sozleri meni dahada pis eliyir 😥 insanlarin sozleri yada dusunceleriyle yasayan insan deyiliş şükür ancaq yenede istemirem 3 4 ay bilinmesin bele Allah seninde evladini qucagina almaqi qismet etsin sag salamat