Ayteh Elba hee bezen kisiler ele soz deyir olar ucun normaldi amma bizim xetrimize deyeceyi agillarinada gelmir o qeder olurki men kusurem o isden qayidana kimi oz basima da barisiram 🙄
Ayteh Onun axsam kefi yix idi yeqin girer deysen nese prablem olub axsam dedi eseblesmisem sabah yazacam
Ayteh Freedom hee hele edirem baci yaman agriyirame qasiqlarim dehset sancir ayaqda dura bilmedim uzandim brlimde agriyrdeyesen aybasi olacam ozde gucdu dehset agriyiram
Ayteh Freedom axşam 8 9 arasi edersen ancaq 2 saat evvel su cay sulu seyleri saxla her ehtimala qarsi
Ayteh Freedom hee e baci bilmirem dehşet agriyir 😥😥😥 bilmedim nedi bu yumurtlayanda sancim olur ancaq indi daha berk sancir hekimede o qeder tez tez sual verirem ki uje yazmaqa utaniram ona
Ayteh Freedom baci azca kariçni bir şey geldi deyesen aybasi oluram amma duşuk sancisi kimi bisey cekirem ele bil içimnen nese qopur
Elba Ayteh baci ilk aybasi abortdan sora ele olur.yeni hem gur olur hemde agri dehshet olur men agrikesici atmishdim
Ayteh Elba yox baci hecne kesmiragrisin noşba da icdim oda xeyir elemedi nede qan gelmir kofe kopuyu reng az az gelir
Ayteh Freedom yox baci tesufki bular yumurtlama deyil yumurtlama 2 xettin 2 side eyni olmalidi 1 2 gun sonrada indi ki kimi çixmalidi ki yeni çartdadi
Ayteh Freedom bax yumurtlama orneyi teste fikir verme xetlere fikir ver xetler hamisinda eyni olur https://i.imgyukle.com/2020/03/05/n4FHvI.jpg
Menessa_20 Ayteh Salam Aleykum bacim necesen??xestelendin?baci AllAh komeyin olsun sancin azalib hec olmuya?
Merveyldrm Menessa_20 Canım anladığım kadarıyla iş temizlik falan seni yormuş kimseninde umrunda değil sen kendini düşün bi yerin agrıdıgında yoruldugunda otur kimse senin ve bebeğinin canından kıymetli değil kendini harab etme