Ayteh Menessa_20 yox baci gormedim eybi yoxe men cixiram tez tez ona gore gormurem narahat olma nese kefimde yoxdu 😔
Ayteh Baxdim nata Allah bed nezerden qorusu 😍😍cox qeseksen qaynatan sapik birine enziyir aziciq Allah qorusun diqqet et ona
Elba Sabahniz xeyir qizlar bayraminiz mubarek❤️Haminiza gozel gunler arzu edirem.hemishe yanimda olun
Elba Freedom gozellerim neynirsiz?qizlar saat 5 de evden cixdiq 11 de baldizim gilde idim indide gedirem anam gile ele sevinirem InsAllahki anasini ailesini gormeyen qizlarim sizde tezlikle gorersizz
Elba Freedom gozellerim neynirsiz?qizlar saat 5 de evden cixdiq 11 de baldizim gilde idim indide gedirem anam gile ele sevinirem InsAllahki anasini ailesini gormeyen qizlarim sizde tezlikle gorersizz
Menessa_20 Freedom can bacim AllAh komey olsun baci qarnimi sirkeledim bir defe vurdu ama ureyim ureyimi yeyirdi indi bawdadi cox wukur bele duran gormemiwem deye narahat olmuwdum wukur bugun tenbelliyi ustundedi nese
Menessa_20 M_agayeva can baci bele sakit gormemiwem deye bir az sancim variydi azalannan sonra bawladi ele bil