Menessa_20 he baci vallah menim vaxdim yoxhdu qaynatam xesdedi diye gelib geden olur ustelik bayram hazirliqi falan
🌼🌼sağlık
Menessa_20 he baci falikul yetishdiren derman elemishdim ama iynesini vurdurmadim ele atdim yoxhlanisha getmedim sora.yadinda yoldashimla problem oldu aramizda getmedik,dunende bu gunde agrim olub ele demishem bu dq xesdelenecem ama olmamisham.eger olmasam yoldahsima deyecem test alsin yoxhluyum gorum birde
Salam Baclarnecesiniz?
@Lemann canim gel biz burdayig
Salam Aleykum qizlar sabhiniz xeyir Leman bizi axtarir seni axtarirama cixmasadaa 😂😂😂ay seher seher cox sevindimee
Menessa_20 Wukur baci yaxwiyam sen necesen bebewkan necedi?
Menessa_20 Leman kimdi baci?
Revane yaxwi ol bacim yaxwidi xalasi iki gundu yoruluram deye hereketi zeyif olur oki,yatiram seher duranda bir yerde durmur balan ama her defe deyirem bu defe yuz faiz day ozumu qedir bilmiyenlere gore yormuyacam
Revane baci o vaxt Ealman adiyla girirdi ee unide oxuyurdu post acib bizi axtarir
Menessa_20 sabahniz xeyir qizlar necesiz?bayraminiz mubarek nece bele illere cixaq
Elba hervaxtin xeyir ureyim sizinle bahem inweAllAh
Freedom can bacim wukur yaxwiligdi balanda yaxwidi iki uc gundu yoruram deye hereketi zeyif olur seher oyannanda bawdiyir gunorta balavin fisi yatir
Freedom caan bacim nolub???qaynanagil siz dedi???menimde size deyecek o qeder sozum var girmirsiz deye yazmiram inweAllAh kecer bunlar ureyini sixma
Freedom ozunuzu qoruyun baci tez tez balamin ellerini yu opmeye qoyma nebilim elinnen geldiyi qederini et caliw umimitetinizi yuksek tutun bu derdin dermani yalnizca AllAh (c.c) dadi inweAllAh biter bu xestelik inweAllAh