Elba Freedom baci hec vaxd ele shey dushnme ne lazimdi de oturd yerlerine evdede qoyma elini bir ishe vura nese elese denene mama eleme ozum edceem onda oz yerin bilecey
Menessa_20 Elba baci deyiremde Aiweye ki, qoyma onsuz o sizde olanda tez durursan ozun biwir cagir gelin yemek yeyin qoy gorsunki,ora senin evindi onun yox oz evinde oz erzagini biwire bilmir gozluyur
Menessa_20 Elba he baci birden deyirem kecen zarafat eledik yazdig incimez??ama biz zarafatca yazmiwdig yada AllAh uzag elesin nese prablem var belke yaxwi fikirlewek yaxwi olsun
Menessa_20 Freedom demeeee baci o qeder oyumuwdum off neyse dedikce eyni vezyyeti aliram ama qurtardi dunen wami
Menessa_20 Freedom 😏butun eseblerimi pozure cixib getmekde bilmir ev senin nebilim eslinde demek asan gelir mene ama sen ne edesene bir weyki,herweyi ozellewdirib sonra yoldawin duz deyirsen deyecek anami istemir bir azda dolduruwa gelse besdi
Menessa_20 Freedom baci inweAllAh onlar geder ele wey fikirlewme ama sen yoldawinla daniwa bilirsense sozuvu de qoy bilsin men daniwa bilmirem deye bawima minir baci onsuz deyirsen araniz deyib ara yerde onun etdiyinide de yoldawivin xasiyyetinin deyiwdiyinide belke sixiwalar ailelikce
Elba Freedom he baci sebrli ol.gozle gor ne olur yoxh gordun alinmir hamisini yig qabagina danish denen bele olmaz.men teze gelin deyilama burda bura oz evimdi oyreshmishem,yemeyimi icmeyimi ozum etmey istiyurem hem qoca adamlarsiz eziyyetde cekmiyin
Lemann Qizlar men hekimimi deyisdim indi ozel xesdenaya gedirem yeni nesilde rena doktorun yanina hele teze baslamisam getmeye soyug deymeden mende yoldasimda mualice alirig cox terifleyirler gorekde xeyirlisi sizde bes hamile qalan var?) insaAllah Allah haminizi sevindirsin
Menessa_20 Lemann can bacim inweAllAh duwerli olar sebirli ol AllAh komeyin olsun qizlardan Ayteh hamiw qalmiwdi ama alinmadi abort olundu bele iki baci var onlari tanimirsan mence sennen sonra yaziwmaga bawladig toplam uc hamile var qurupda sag elimiz sizin bawiniza inweAllAh tez zamanda sizlerde yazarsiniz
Menessa_20 Nikuli Nigar caaan necesen?cox wukur darixmiwdim dedim hara getdin axirki,yazdin balam necedi?agrin falan yoxdu suallarin ucun darixmiwam 😂😂
Nikuli Elba jannn yaxsiyam parolum itmisdi gire bilmirdim😂😂😂😂 axir dedim ya bugun duzeltirem ya silirem😂😂😂😂