Nikuli Menessa_20 hele bunnan davami gormemisiz😂😂 eseblesdimse agzimnan geleni deirem oglunun hele yaninda 😂😂😂😂 mende dalcan alinmir uze deirem😂😂😂
Menessa_20 Elba he bacim iwledirem silmiyib ne ecebse indi anasigil gedecek getsin deyecem indide wekilleri atanda dedi kalyaskani atma atmadim
Menessa_20 Elba caan Ureyim en cox siz girmiyen vaxtlar yaziwirdim sixilirdim yoxsa en birinci size yaziram sonra orda yaziram siz menim ureklerimsiz
Ayteh Menessa_20 he baci men isledirim happy mom orda meqaleler coxdu oxuyuram edirem burada size gore girirem
Menessa_20 Ayteh baci axwam qanimiz qaralmasin deye demedim ama bir azdan gedecek mamasigil onda deyecem bilsin
Menessa_20 Ayteh he mende girirem bir qiznan daniwiram M Agayeva falan bura nese gire bilmir belke indi duzelib kecen defe dedi gire bilmirem
Elba Menessa_20 salam canim neyniesen?balaca necedi?bizim qonag var idi gire bilmirdim.yir yigis indi qurtarmisham
Ayteh Menessa_20 şükür bacı salamatliqdi hec mende ev isleri falan yumurtlama testi edirem bayirlisi artik
Menessa_20 Elba Aleykum Salam canim wukur yaxwiligdi paltar qatdaliyiram can yorulmuyasan qaynatan nece oldu?
Menessa_20 Elba AllAh komey olsun inweAllAh sen ozun necesen?Aiwe yene girmiyib goresen nese olmuyub?
Menessa_20 Elba Aleykum Salam canim hervaxtin xeyir necesen?neynirsen?sagol xalasi yaxwidi bizim bebe sizlere qismet inweAllAh
Menessa_20 Freedom hervaxtin xeyir bacim necesen?getdiler sizinkiler?Mebes bayramin mubarek olsun ureyim AllAh bugune xatir gunahlarimizi ehv etsin inweAllAh bu xestelik belasini yox etsin inweAllAh