E_Nasiba Elba bacı da turwu adına hecne yemirem kecen defe analiz verdim yene eyni idi. Bu defe bilmirem nece olacaq.
Menessa_20 E_Nasiba cox sagol wukur yaxwiligdi baci sen xiyar ye duzsuz falan zulala o yaxwi geler nese derman demir baci hekim?
Nikuli Gizdar getdim hekime hersey yahaidi sukur analizderde yahsi cixdi uzide dopleri sorusdum dediki usagda nese problem gorende ediriy sendr sukur yahsidi dopler olacag 33 heftefe
Menessa_20 Nikuli caan cox wukur canim bebiwin kilosu boyu nece idi?birde ne vaxt cagirdi?nece hefteydin sen yadimnan cixib mawAllAh mawAllAh sagsalamat olsun inweAllAh
Menessa_20 Revane can baci AllAh komey olsun inweAllAh sizdende AllAh razi olsun bacim of balaca uwaglari ona gore qorumag lazimdi can can gor cani nece yanir indi o uwagin caan
Menessa_20 Nikuli oy mawAllAh balama nece hefdesen? Mende bilmirdim deyr fl yazilibe bud sumuyu o reqemi 7ye vurirsan alinan boyudu bebenin
Menessa_20 Revane baci Bakiya nece geldiniz?yoldawivin mawini var ?bagliyiblar axi yollari bildiyime gore weher nomreli olan mawinlari buraxirlar ancaq
Menessa_20 Nikuli caan kokelmiwem men eslinde baci 5kilo kokluk deyilki,ele bebiwin suyu falan men indi tereziye cixim deyecem nece kiloyam kokelmiwem men ee
Menessa_20 Nikuli mene derman yazmadi qawintim falan yox idi men indide sadece elevit icirem fso mende cixanda 13 heftelik falan idi yazmadi sonrada baxdi ehtiyac olmadigini dedi