Nikuli E_Nasiba eslinde sud verende hasantdi hersey yeye bilmirsen 5 kilo cox deil eslinde men 6 kilo almisam amma hekimim deyir kokelmemisen gollarim arigdi 41 idim 46 cixmisam😂😂😂😂😂
Nikuli E_Nasiba bizim aramizda 2 hefte ferg var😂😂😂 men sora sen insalla dogasan😂😂😂😂
E_Nasiba Nikuli men iyulun 27si düşünürem inşallah. Sende qızdı ya oglan? Birdeki tebii isteyirsen dogmaq?
Elba Menessa_20 baci narahat olma ele shey yoxhdu sende her yerde bele shey danishma.narahat hiss etmirsense hecne eleme,
Menessa_20 Elba caan baci cox sagol yaxwiyame agrim falan yoxdu dunen ele dediler dedim fso 😔gedirem wukur bacim
Menessa_20 Qizlar iphone 📱 iwleden var aranizda? Dunen mebel yeriynen daniwmiwam onu nece etdimse arxive duwdu arxivi tapa bilmiremki,cixarim sonra yoldawim ele bilecek gizlin edirem cixarib ortaligda qalsin istiyirem bilenler yazar arxive nece girim
Ayteh Menessa_20 baci bu sualı happy momda ver orda iphone isleden çoxdu necesen neynirsen ? Biz karantinde evdeyik insanin kefi filanda qalmir nese etmeye ovulasiya etmisdim bu ay tutmadı xeyirlisi Allahdan sizler neynirsiz bebiş necedi