Freedom he xalasi ayagini qolunu bawini ele basir birden 😊🤰🏻Telesirem gormek ucun ama qorxuramda vaxt azaldigca qorxu yaranir ustunede bu virus meselesi lap deli olurame baci inweAllAh herwey yoluna duwer
🌼🌼sağlık
Freedom caan Melissa_20 orda adim beledi eslinde biz birdefe yaziwmiwdige orda bildirime girseydi adimi tapardine aman esas odu geldin wukur
Freedom he baci evdedi yoldawi Elzanenin ona gore gire bilmir axi berberi salonu bagliyiblar bu millet neyniyecek ay baci uwagi olan kirayede qalan AllAh hamiya komey olsun bizde onun icinde inweAllAh
Menessa_20 janim sen kolaska kravat meselesin neynedin
Nikuli hecne baci anam deyir bir yer tapmiwam cvb gozluyurem mende bir iki wey beyendim paltar yazmiwam ordan cvb gozluyurem inan hec nece olacag bilmirem Aprelin axrina kimi gozluyekde InweAllAh ona kimi bu prablemler hell olar olmasa hamisini internetden zakaz verib getizdireciyik inweAllAh
Freedom caan baci virusdan qorxmuram ozum ucun inweAllAh ona kimi duzeler xestexana balaca korpe derd alib meni inweAllAh yaxwi olar
Freedom demee ogun qaynatam deyir korogluda limon satirlar cay satirlar deyirem yazig neynesin?gundelik 5 10m qazanib corek pulusunu cixarirdi indi yazig onuda ede bilmese coreyi neyle alsin ac susuz xestelikden olmesede acligdan olecek AllAh qorusun hamini inweAllAh
Freedom ay baci deme ee vallah bizdede arada o werait yaranir oz ozume deyorem yaxwiki,iwe gedirler 😂bezende sagolsun bax ele bugun cox iwim variydi her yeri day dizinfeksiya etdim gul kimi girdim hamam tualeti yumaga ellerim domestozlu yoldawim gorur axi iw gorurem durannan deli olub anasi dedi pirsosu getir unu tokdum yere aglamagim gelirdi gul kimi yigib yigiwdirmiwam yoldawim getdi eliye dedim soz eliyecekler ele iceri girende yoldawim gordum deyirki,haradi eliyim Nata iw gorur qayit iw gorur gorurde qoy qurtarim sonra yoldawimin sifeti alindi mene goreki,seherden oturmuyub xalcalarin altina kimi girdim dedim ver eliyim aldim eledim cixdim gordum yene arvad dirtdiyir gorur ellerim domestos ace neynire bu dogani bullasin ele bil baci bir yarim saat gec biwse olmaz qoy qurtarimda iwimi cixmadim bu defe iwimi qurtardim paltarlari asdim girdim doganin bawindadi aldim elinnen eledim yeni bezen duwunurde bezende kiwidide orgewmiyib eve herweyi soz eliye bilir
Freedom qaynanami bilirsizde tesevvur ele kuxnani pirsosluyuram gordum hamamnan cixdi ozude baci abir heya qalmiyibe get yanimda kiwiynen eyni yere gir cim ayibdi axi duz 1saatdan cox gozlemiwem cixalar suyu acam iw gorem ona kimi kuxnanin penceresini sildim qurtarmirlar axirda az az suyu acib iwimi gormeye bawladim pirsosduyuram ozumu gormemezdiye vurdumki,sacini qurutsunda evdedi baci kuxnadan stolu gotur baxmiram mende 😂apardi guzgunun qabagina qoy qiwqira qiwqira meni cagir elimde iwimi yarimcig qoyub xanimin sacini fenlemiw sanki,toya gedecek eseb kecirireme baci bu arvadin saci bezdirib iw gore gore eliyirem burasini bele ele orasini ele elee esebden eledim girdim kuxni pirsosdamaga sonra oz otagimiza kecdim yoldawimi durguzdum yoldawima qayit arvadin niye sizin otagi edir birinci bizimkini ederdide onlarda yatmiwdi yoldawimda heryeri eledim iki otag qalmiwdi yoldawim dedi nolsun eliyecekde arvadin icinde qaldi😏eslinde yoldawim otagda uzanir deye birinci orani edirem sonra eliye bilmirem yeni qurtdu qurtdu soz soxur elece
Freedom yene ureyim dolube vallah baci ayaglarimi goresen ne boydadi wiwi yatmir hemde belime gore ayaglarim agriyir yoldawim deyir gedek awagida hem zibil atg hemde hava alag men onsuz yorgunuydum cixa bilmezdim dedim balkona cixarig cay icerik oda sen Orucsan qoy baxarig arvad partdiyire baci yoldawima deyir cixsin paltarlari assin hava alsin yoldawim baw qowmadi sonra paltari asanda yoldawim acib deyir Nata deyerlendir havadi eee zarafata arvad icerden ele havadida ne ferqi var yoldawim qapini ortdu bawddilar nese daniwmaga yoldawima yegin nese deyib yoldawim payini verib arvad sifet eliyirdi mene mende dememiwrme gedek hava alag ya neyse arvad qisqanirmi nedi bilmirem
Freedom besdi qalaninida sonra yazaram😂😂😂bunu ancag ozuyub qurtararsiniz😂😂😂
Menessa_20 saytlar dede menede kolaska ucun
Nikuli yaxwi adi yadimnan cixib indi baxib atarsm canim
Menessa_20 sabahin xeyir baci neecesen?senin lap
ureyin dolu imishki😂😂derd elemeye ozune nese olanda yaz adamin ureyi rahattliyir
Merveyldrm Selam canim ben kullanmadim ama hamile kalmamiwdan once cok arawdiriyordum klomen kullanib iynede yapio hamile kalan cok okumuwdum hatta hamile kalmasam doktoruma banada yazsin diyecekdim inweAllAh iwe yarar canim🤲🏻
Salam Aleykum qizlar sabhiniz xeyir necesiniz?gununuzun xow kecmesi dileyile haminizi coxlu muck 🥰🥰🥰🥰
Elba hervaxtin xeyir baci 😂😂😂😂hele yarsi qaldi eee 😂😂😂😂
Elba sen necesen?neynirsen baci?
Nikuli my_baby_baku. Mina.baby.baku