Menessa_20 Elba axwam yoldawima deyecek kaw sene yox mene deyerdi yola sal sora yat hec yatka sadece yola sal dese yoldawim yazib mamama yaxwi dagraj qoy atim cvb yazkadim esebden guya nolub duzdu gerek yatkasdim ama day hu qeder prablem jeye lasikdu
Elba Menessa_20 baci bular deshetdie.sen niye ona qadan alim diyesenki.ne bilim yoldahsinda biraz senin tereefinde olsa daha yaxshi olar.esas odu qaydasina qoyun problem olmasin her sheyi problem elemesinlr bir zahmet sende insansansan
Menessa_20 Elba cvb yazmadik yazib sene sos demedik yaz yazacam 👵🏻Sifet eliyir goresen nolub hugun yola salmiwak 👵🏻Niye kiwiynen oturmakiwak deye bawim agriyir vallah 😔😔😔
Elba Menessa_20 baci haramlari oldin baci dur seher yenede senin elediylerini olar gormesede Allah gorur
Menessa_20 Elba hekime gedesiyek inweAllAh hafi agriyiram hoyuyuh deye ele olur agridan yeriye hilmirem ayag ustde uje fod dura hilmirem ama neyniyesej
Menessa_20 Elba baci yoldawim tek olanda yavaw yeri durma usaj deyir ozude gorure ama ajasidada yegin ona gored
Menessa_20 Elba mennen ele dalawir uwaga bir wey olacaq deyir men hujlardaj haw off qariwdi yene herifler ☹️☹️
Elba Menessa_20 baci men seni basa dushurem😂😂birazdan oyrenecey bu heriflere ne dediyini o dq basa dushcem
Menessa_20 Menessa_20 Freedom Elba Xalalari hewiyikis hudu qalaji yoldawimin telindedi Atacam hadarisis off