Fido Salam qizlar,mende azerbaycanliyam,bura teze girirem bir ikiwey soruwmag isteyirem amma turklerdi bawa duwmurem nece soruwum,kime yazim )mene cavab yazsaz sevinerem
Fido Freedom cox sagolun.Mende polikistoz var folekul yetiwmir,polikistoz problemi olub hamile qalan var? Birde men burda nece edim siz yazanda mene bildirim gelsin?)
Elba Fido salam xosh geldiz?nece ildi ailelisiz?polikostoz olub o qeder hamile qalan var sadece beyninize salmiyin birde mutleq yaxshi hekime gedin menim yaxinim var oda polikistozdu yeni hekimi ele demishdi normal aybasi olmurdu hekimi coxh meshur hekim idi 2 ildiki qiz butun gunu derman yeyirdi emeliyyat oldu yumurtaliqin qabigi soyuldu guya borusu bagli idi onu acdi ozel xesdexana ozude .hec bir xeyri olmadi sora qiz basqa hekime getmey ucun gedib xesdexanadan senedlerini gotrmeye yoldahsinin senedini gorubki faizi coxh ashagidi.buna ele boshh yere mualiece gedib indi basqa hekime gedibler yoldashiin faizi 2 cixib 2 ci derececli varikozdu yeni demeyim oduku gerek yaxshi hekime gedesen
Menessa_20 Freedom Elba Aleykum Salam baci eslinde ozu alsin deyecekdim ajaka 👵🏻Sadece sece hilmir dedim birden yazig pul gerer say fidar
Menessa_20 Freedom sagol baci yoldawim sagolsun hergun teliki verir daniwirak yeni gorure deyirem yazig kasif adamdi day qalaiji osukuz alariq inweAllAh hujjaj sonra herwey yaxwi olar inweAllAh halal 👶🏻Necedi osun
Menessa_20 Freedom wukur hafi yaxwiligdi heyafanla vaxtin getmeyiji gosluyurem inweAllAh sagsalamat olsun hu virus 🦠 hitsij fajikis quryarsin
Elba Freedom yaxhiyam shukur baci he axsham nimesil icdim bir debe kecib heleki agrimir sen necezen?neynirsen
Menessa_20 Elba can baci seni soruwa hilmirem agriyirdsj yoldawima demises gorek hu teli duselditdirefek
Fido Elba salam,men 10aydi evliyem amma uwag isteyirem,hemde polikiztoza gore narahatam ( hekime gedirem Wefa klinikasina Arzu xanim,ele onuda soruwacagdim hekim haqqinda ewitmisiz?
Fido Elba he menim hekimim men bawlayan kimi yoldawimdan da analiz istedi,o yaxwi cixdi wukur amma mende problem var (
Menessa_20 Freedom baci inweAllAh 34de gedeciyik yanina normal ola hiler demiwdi ama yegin gedennen sonra tam deqiqlewefek hafi)" uwag je gadt firlanir hisimki yanlardadi qjfag
Elba Menessa_20 sag salamat olsu teki baci hacan olacaq 34 qizlar Nigar Revane nese girmire Nesibede sira Nurane var idi hardadi goresen
Fido Freedom aha elemiwem,sogan suyu icdim faydasi olmadi,aha gedirem hekime Wefa klinikasina Arzu xanimin yanina,taniyirsiz?
Menessa_20 Freedom he bacim bu hefte mebeli sil I’m temizliyik inweAllAh 34de paltarini yuyub utuluyub yigacam inweAllAh
Menessa_20 Freedom he baci dus deyirsen Regiw kusdu o hiri qizlarda nese girmir AllAh komekleri olsun inweAllAh qaynanaj gil siz dedi