Menessa_20 Nurane001 Salam Aleykum bacim necesen neynirsen sagsalamat olsunl inweAllAh AllAh olkiluyaj haf ilars jesib etsin inweAllAh
Gurcuu Menessa_20 Baci sen narahat olma Inwallah duzeltdirecek caliw duz deyirsen uwaq olana kimi duzeltdir Inwallah bebewka olandan sorada xalalarina at baxaq
Menessa_20 Gurcuu inweAllAh hafi yuz faiz atafam doguwa gedende yasafam inweAllAh gorek balaca je gadt gelir sagsalamat
Gurcuu Menessa_20 He baci menim yoldawim gece ismeni gedirdi 1il 6 ayiydi indi kecib gunduze ele rahat olmuwam
Menessa_20 Gurcuu can he f etin olur onda menim yoldawim da iwliyih heyif deyil seher gedir axwam gelir
Menessa_20 Ayteh Salam Aleykum bacim necesen neynirsen wukur yaxwi ligdi rayon havasi yaxwi olar yawillig falan ele dowluyurak hu gadtlatda rayonu
Gurcuu Menessa_20 He baci mende rahat olmuwam uje taxtimin ustune ortuk vura bilmirdim insi vurarm Ilkine deyirem Ilkin Vallah 1 il 6 aydan sora yeni gelin olmuwam😁
Ayteh Menessa_20 hecne baci menemda ev isleri filan . Dunen oyrendim ki ayin 18 den şukur işlere icaze kagizi olmadan getmek olacaq birdene qalib baki yolunun açilması onuda umid edirem 10 gune açallar 🤦♀️ Allahin izniyle qizlar dua edin Acilsin
Ayteh Elba men de senin kimi baci 🤦♀️ bakida olanda her cur yemek bisirirdim amma burda kulfetdi hami beyenmir eyni yemeyi
Ayteh Elba men de senin kimi baci 🤦♀️ bakida olanda her cur yemek bisirirdim amma burda kulfetdi hami beyenmir eyni yemeyi onuncun qaynanama bisir deyirem yada olar dediyini bisiririrem
Gurcuu Elba Baci badamincaniniz var bir yemek deyim biwir dunen men biwirdim Inan Allaah yoldawim her yemeyi beyenmir dunen dedi yene biwirersem bundan cox super cixdi men yeye bilmirem badimcan ona gore yeye bilmedim
Elba Ayteh baci rayonan hami gelib gedir gele bilersiz yoldashimin qohumu var mebelde ishdiyir ustadi olarinda ishi acilib insAllah tez zamanda gelersiz baci