Nurane001 Freedom he karantine gore ele men de fikirlesirdim ki goresen nece olacaq o da deyesen uje qurtarir.Yox duzu hele cekmemisem cunki dedim birden menden ses cixmadi deye daha istemezsen men de qaldim ki taparam nomreni ele dedqilesdirib cekerem😄
Nurane001 Freedom he hem de ki sekiller falan silindi getdide telefon qarisiq.Gerek mene tezden cekib atasan🤦♀️
Gurcuu Freedom Cox sagol baci Noxudu axwamdan istaga qoydum tezden qaynatdim sora qewey belendirdan kecirtdim birde kartowka tyorkaladim qatdim icine 2 denede yumurta vurdum goy vurdum duz istiyot sarikok vurdum qewey sora katlet biwirdim
E_Nasiba Freedom veziyyetim yaxwı deyildi bacı. Uşaq meni çox incidirdi. Döze bilmedim geldim atam evine. Suyum sızırdı. 30 hefteliyem uje. 3cu gun gedecem hekime.
Ayteh Gurcuu aa dogurdan baci nece olur ki o katlet eline sagliq indiden Freedom ahaa anladim canim et aldiranda aldiraram biraz Freedom elbetde menim ucunde heçbir ferqi yoxdu feki sagliqli olsunda
Ayteh Freedom Ahaa baci agritmadi ? Altan uzi aparati ? Allah kömey olsun baci fol turşunu iç Padruqamdada eleydi matkaya düşmemişti hele 10 gun sonra duşdu deyesen
Ayteh Gurcuu seninde bacim ❤ Nurane001 he baci fol turşusu cox onemlidi mende onun azligina gore ilk bebisim anensefali olmiştu Allah qorusun onuncun hamilelikde mutleqdi icmek