Freedom canim ele seyler dusunme Allah qoysa yaxsi olacaq sag salamat dogulacaq . Abort etdirenlere de geldikde Allaha cavab verecekler başqa soz tapmiram demeye . Men de 2 ci defe aborta girende yanimda bir qiz oturmusdu size danismişdim deyesen 13 14 heftelik gotuzdurmeye gelmisdi mende birinci ele bildim ki usaq telef olub onun çun sonra qaynanasi dedi evde 1ri var deyesen teze dogub yene hamile qalib yeni ile duşub hemler islemiyib saxliyib saxliyib 13 14 heftelik usaqi gotuzdurdue inanirsan 😔 ozumden cox o usaqa pis oldum o qeder pis oldumki gozlerim doldu ureyimde dedim birce Allahim sen görursen başqa soz demirem . Menim basa dusmediyimde rAhatliqlari die meselen birinci defe abort olanda ondada yanimda bir qiz var idi ancaq o agliyirdi abortdan sonra o agladi men agladim bir birimoze baxib aglamisdiq ancaq bu qiz sanki öz usaqi deyilmiş cesine o qeder rahat idiki ne bilim baci belke ureyinde uzulur Allah biler ama üzünden o oxunmurdu .Allah birde yasatmasin qizlar o qeder qorxuram ki o qeder el catmaz görünür mene fjkirleşirem ki goresen bir gun qarnimda hereketlerin hiss ede bilecem dogulanda cikkili ayaqlarindan öpe bilecem 😔