Bunuda yoldawimin teliynen yazdim uje mecbur duzeltdirecek yaxwiki,qirdi😁yoxsa duztdirmiyecekdi yegin bir iki gune duzeltdirer inweAllAh diguwa getsem ne olur olsun size yazacam unutmaram cunki,sizi heqiweten cooox istiyirem AllAh haminizdan razi olsun Aiwe baci cox wukur bu gune hamile qaldin ozunu qoru bir mudet hec olmuta agir qaldirma qoy balam berkitsin yerini dincel Kerim balamida qaldirma qizlar inweAllAh tez zamanda sizlerinde gozel xeberlerinizi ewiderik inweAllAh dualarimda her zaman varsiniz bezen sohbetlerinizi oxuyuram ama qowula bilmirem cunki,yaza bilmirem eseblerim pozulir yoxsa ureyim partdiyir ama inweAllAh bir iki gune duzeler yoldawimlada narahat olmuyun elede dava etmedik ,cowdu qirdi seheri imsakda daniwirdig bir az menim sehvimde var ama yaxwikide qirdi ama teli falan oynatmirdim hirslendi acigini onnan cixdi sagolsun neyse bebiwin herweyi hazirdi ozelde olacag deye sadece xestexana cixiwini aparacam ozumun sumkamida bir iki gune yigacam sadece xalalari balamin gelmeyi qalib herweyini utuluyub yigmiwam yoldawim mene sagolsun doguw ucun 5 qaw gumuw uzuk alacag men cox xowluyuram baxib zakaz verib bayag dedi sabah iwden pul verecekler axwam xeber edecem cixarsan gedib uwaga bir iki wey alariq cox sevindim