Nurane001 Axwamin xeyir baci. Bowwwww weydi ay zeifsen, ay gucun olmuyacaq, doga bilmiyeceksen, stolda qalacaqsan. Hamsini bir qulaginnan al o birinnen ver baci. Men 43 kiloydum baci hamile qalanda. Hami deyirdi vooox ariqsan. Yuxarda dediyim sozderin hamsi mene deyilirdi. Biri var Bir iki defe deyile, biri de var tez tez. Eseblewirdim. Acigi men cox yatirdim hemde. Bir terefdende onnan qorxuzurdular ki doga bilmiyecekler. Sonuc Ama tam eksi. Wukur doguwum hem rahat hem de ne stolda qalmadim nede gucsuz olmadim. 1ci uwaqda xesdexanaya catmagim ve oglumun olmasi cemi 1 saat cekdi. Suyum gelende getmiwdim hekime. Yeni evde sanci cekim gozduyum elememiwdim. 2ci uwaqdada baci 1cini tez ve rahat dogurmuwdum deye sancim tutan kimi apardilar xesdexanaya yarimca saatdan sora uwaq oldu.2cide meni ele bir bawa doguw stoluna Cixartdilar. Yarim saat gec gelseymiwim yolda olaciymiw uwaq. Yeni demeyim o ki baci, ele weylere fikir verme. Ozunu de qorxuya stesse flan salma. InwaAllah InwaAllah rahat kecer doguwun.