Salam qizlar necesiz?
Menessa_20 Baci sen necesen? 40 a kimi dogmaq olar deyirse hekim ele baci sene 39dan sora Suni sanci versinnerde baci. Birde niye kesre salib yarican edirki. InwaAllah hec ollara ehtiyac qalmaz tezlikle balam dogular.
Nurr001 Baci sen o deyilenlerin heeec birine fikir verme. Cox yemeynrn uwaq kokelmir. Men ilk hamilelikde 21kilo kokelmiwdim. Ama oglum 2.400 idi. 6 ayimnan sora Cox acirdim. Coxda yeyirdim ne yalan deyim. Yediyimin hamsida mene depolanirdi 🙄 Senin yediklerin hamsi normaldi. Meyvenide eskik eleme. Etrafdakilarinda ne dediyine fikir verme. Duzdu fikir vermemek cetindi. Ama Ozunu gunahlandirma. Tada uwaq balaca olsun,Rahat doga bilesen demekdense yeke olsjn deyirler. Vallah o stolda doganda evdekilerin hecbiri sene komek etmir. Balaca olanda hem rahat olur uwaqda, hem tez, hemde cirilmadan olur. Ama yeke olanda ay xezinede qaldi, ay boguldu, ay cirildi. Hamsinin altin Sen cekirsen sora ollar cekmir. Ona gore baci Ozunu gunahkar hesab etme. 1ce aya uwaq emele gelir. InwaAllah Esas saglamdi saglam olsun kokeltmey soranin iwidi.