Menessa_20 Freedom Salam Aleykum bacim necesen neynirsen wekerik jefedi agrim irsaj wukur yaxwi ligdi ureyim he sud gerirek elage hecne gerkirem hele hekime gedeciyik keslehey gorse verecek
Ayteh Freedom Elba E_Nasiba Menessa_20 qizlar kimyasal hamilelik.imiş dunen gece aybasi oldum bayaq laxta kimi geldi men bilirdim onsuzda kimyasaldı çunki test tundleşmek yerine dahada yox olurdu bildim ki deyerim dusub yaxsiki gedib 16 manat verib qan testi eletdirmedim 🤦♀️ onsuzda testde cixan kimi gedib laxtalanma testi qanin umumi analizi filan hamisini verdik imkan olmayan vaxti Allah xeyirlisini versin ne deyim bir sozum yoxdu Allaha tevekkul Allah size versin
Nikuli Gizdar butun bedenim agriyir sumuylerim ayagimda sumuyleri olurem bu arada hekime dedim acan usagi doguram dedi 40 heftede. Goture bilerem dedim yo birde sanci oldu hec olmasa onda dedi ya 1 ri ya 7 disi
E_Nasiba Nikuli menden 2hefte qabaqsan 😊 inşallah yaxwı olar 🙏🏻Qız uwagıdısa hekim dediyi vaxtdan tez gelecek. Menede 15-20si arası deyibler. Dedi amma her ehtimala 5den özünü qoru. Gele biler.
E_Nasiba Menessa_20 salam bacı. Yaxwıyam sen necesen? Bedenim cox yorulub 33em. Hovselem dardı. Nefes darlıgı cekirem. Üreyimin ritmide enmek bilmir 140 falan olur. Üreyim agzımdan cıxır. Agırlaşmişam. Belim nece agrıyır. Bildiyin meseleler))
Nikuli E_Nasiba sen yaxsisan 35 heftede hiss edirem agri nedi butun bedenim agriyir ayagim agriyir yatada bilmirem agzim bogazim guruyur 😤
Menessa_20 E_Nasiba faj hafi inan seni hawa duwurem mende ele idim yata hilkirdim dura hilkirdik wukur hu guje indi yajikdadi onu gorejjej sonra herweyi ujudursaj yeni sehfe afilit sanki
Elba Salam qizlar necesiz neynirsiz?hamileler insAllah sag salamat qucaqiniza alasiz olmuyanlaradda Allah qismet elesin
Menessa_20 Elba Aleykum Salam hafi necesen neynirsen agrim irsaj ele daridkiwak fikriki aydin yasa hilmirem deye ureyim partdiyir ama herwey i yasafam inweAllAh his yaxwi yig gece ler oyag olsaqda sene olmuyan qizlar a qismet herwey yaxwi di
Menessa_20 Ayteh Salam Aleykum bacim necesen neynirsen can inweAllAh gelen ay qalarsaj ureyini sixma inweAllAh yaxwi olar AllAh I’m kan yetirsij yox yerdej inweAllAh
Elba Ayteh xeyirlisi olsun baci Allah komey olsun esas oduki olur insAllah gelen ay daha saglam hamilelik olar.