Freedom Elba Aleykum Salam baci. Hec girmir ee qizlar. Adam darixir. Men bugun o qeder eznik olmuwam ki. Ancaq yatmagim gelib. Beyaq bidamci yatdim durdum. Saatdarnan yatib yorgunlugumun cixmagini isdiyirem. Sen neynirsen? Necesen baci?
Elba Freedom baci havadandie bu gun deshey burku hava var mende ele olmusham ele bil el ayagimi doyubler ama menim yuxim gelsede ne qeder uzaniram yata bilmirem hec cur
Gurcuu Freedom Sukur baci yaxsiyam rayondayam Gencede yoldaimin qohumu gilde ona gore internet gedir gelir diyene gire bilmirem girendede yaziram gelmir
Freedom Elba Hee baci dehwet pis hava var. inanirsan menimde ayaqlarim partdiyir. Sehere qeder doyubler ele bil. Indide agrisi cixir.
Menessa_20 Freedom Salam Aleykum bacim necesen neynirsen balam necedi agrimirsan ilk once seni urekden tebrik edirem Rebbim sagsalamat qucagina almagi nesib etsin o qeder sevindim yaza bilmirdim cox wukur gozunuz aydi nece eftelik olmusuz inweAllAh herwey yolunda geder bacim
Gurcuu Elba Baci Inwallah ayin 25 qayidacam yoldawim Gencenin gozel yerlerini gezdirir yeriniz melum.Eletdirirem ele burda derman falan atiram bawka hecne
Menessa_20 Salam Aleykum qizlar necesiz axirki,telim duzeldi bugun duzeltdirdi yoldawim inweAllAh size etrafli yazacam sadece karantine gore yoldawim gil evdedi
Menessa_20 Nebi yaxwi di herwey yolundadi AllAh olmuyan bacilarima nesib etsin heqiqeten deyer her aciya duam sizlerledi inweAllAh tez zamanda yazarsiz hamileyik inweAllAh
Elba Menessa_20 salam canim necesen,balaca necedi coxh shukur yaza bildin axirki.narahat olma menimde yoldahsim ele evdedi muveqeti cetinlikdi 2 gun yola ver sora yazarsan
Freedom Menessa_20 Salam baci. Necesen? Baci Cox sevindim telinin duzeldiyine. Wukur ki duzeldi. Imkanin olan kimi etrafli yazarsan her weyi. Tebrik ucunde Cox sagol baci. Allah razi olsun. Amin Allah agzinnan ewitsin. Baci yoldawim evdedi deye rahat yaza bilmirem. 2 defe isdemiwem cavab yazam cagirib yarimciq qalib silinib. Menim balim neterdi ? Incitmir seni?
Menessa_20 Elba Aleykum Salam bacim he inweAllAh iki gun sonra etrafli yazacam neler oldu nece oldu opurem coxlu ozun necesen?herwey yolundadi?
Menessa_20 Nikuli Salam Aleykum bacim necesen neynirsen canim agri olur sadece herede bir cur olur men dozumluyem deye ozum ozumu ayaglandirdim ama mene palata olan qiz cetinlik cekirdi ama men normal doguw terafdariyam inweAllAh bu barede senede etrafli yazacam eger prablemin yoxdusa kesr olma baci kimi mesehetim niyesinide yazacam indi yaza bilmirem
Elba Elba qizlar xq iynesini 14 cu gunudu bu gun seher test eledim 2 xety cixdi ama zeyifdi xet bilmirem iynenin tesirdi ya yoxh🤦🏻♀️