Elba Nurr001 baci biz ozel mesajlasma bolmesi gelib orda butun qizlari atmisham bir tek senin adini sehv atmisham gorum ne ede bilirem senide atim
Nikuli Menessa_20 yop canim men tebii soga bilmerem onnan agir sey yoxdu sukurbproblem yoxdu 40 heftede hekim dedi goturecey yada 39
Shehane Salam qızlarr necəsiz? Neçə ay idi girə bilmirdim proqrama girmirdim error verirdi indi şükür girdi
Free M_agayeva Salam can. Nata girmir bura. Teli qirilib. Arada bir defe girib bize yazdi ve cixdi. Bizde onnan xeber gozleyirik. InwaAllah yazar tez bir zamanda
M_agayeva Free salam yaxşıyam şükür sən necəsən he deyirem axı yoxdu hacandi o biri forumlara da girmir hec nolub niyə qırılıb teli
Elba M_agayeva salam dediyine gore yoldashi telefonun qirib atib zibile yeqinki almiyiblar 1 aydan coxhduki xeber yoxhdu narahatiq bizde elaqe nomresi falanda gotrmemishik
Free Menessa_20 Salam bacican. Cooooox wukur. Wukur geldin. Necesen? Bizde senincun coooox darixmiwiqqqqqqqq. Ne Yaxwi ki, geldinnnnnnnn
Free Menessa_20 necesen ? Menim balli balam necedi? Uwww xalasi qurban ona ❤️🤗🤗🥰🥰 cooox sevindim mesajini gorende coooooxxxx