🌼🌼sağlık
Elba oy baci olurem agridan vallah ayaglarimin alti dahilir butov ayaglarim wiwdi agridan olurem birde boynum yanlari her yeri agridan olurem onu bilirem gucle yig yigiwdir eliyib uzunamiwam indi durub Namazlarimi qilmag istiyirem
Freedom caan bacim mendede olure herden vallah AllAh sebir versin bacim
Freedom of ay baci men duzelesi deyileme vallah bu vezyyetde edirem meni fikirlewen yox hava soyugdu nece qurudaciyig deyirler birini vaniwnen temizledim birinide yudum seher ona gore yoldawimnan dalawdig anasi iyneli sozler dedi elim ayagim esirdi canim cox agriyir agrim kecsin seher duran kimi yazacam ogun qaynanamin bir yalaninida uze cixartdim ilk defe meen 😱😱
Freedom oy baci seher 9dan 10nan ayag ustde oluram gor necedi indi uzandim hele qaynatama cay meyve vermeliyem olurem ayagim bud baldir heryerimdee wiwib ustunede ayagimin alti agriyir dagilir ele bil boyunum kireyim olurem yorgunlugdan
Menessa_20 baci hec sen ozunu qizindira bilmirsen o xalcani nece qurudacaqsan
Freedom demeye baci AllAha and olsun yeriye bilmirem ayaglarim qirilir sayesinde axirda bu uwagi bir teher edecem ama fso sondu bu qedrimi yaman bilir bir insan hamiledi sozunu demir nebilim
Elba 😂😂😂baci hava yaxwi oldu deye yudum bextime hava bunnan sonra yagiw kulek olacag deyilir
Salam Aleykum qizlar sabhiniz xeyir necesiz?neynirsiniz?gununuz xow ehvaliniz gumrah kecsin AllAh (c.c) bizleri pis insanlardan qorusun ailemizi inweAllAh
Freedom baci bawa duwmureme birden bire nolub bele? AllAh sebr versin sene ne vaxt gedecekler? Niye soruwmursanki,nolub niye belesiz
Freedom deme ee baci yoldawim iki gun evde qaldi baci bir artislik eliyirdi yemek ye balam ac qalmasin yada ozune dietali yemek biwirir evvelde qoyurdu indi yalan ne deyim indi guyaa balmin ureyi istiyer bir balaca dadina bax ben wok dunen saat bir idi ama iwden yemek yememiwdim birden dedim iwi bawina deysin durdum yedim ozude coreyin arasina tvaroq qoydum balaca iki diwdeye qurtardi belliyire 10deq kecib yemeyini ye bu soganida cek mende salati dogruyurame dedim yemek durdum yaninda ola ola ee baci
Freedom baci bax ne haqqsizlig eliyir inan hemin gun uzulur ona gore day vecimede almiram
heyatimda ilk defe qaynanamin yalanini uze cixardim demek xanim artislik eliyib deyirdi ayagim agriyir neyse uzanmiwdi yerinide yarimcig acib qaynatam gec geldi kuxnada qab yuyurdum kiwi otaga girib arvad oz yeri terefin adyalini qaldirib kiwide oz terefini acanda yoldawim meni cagirdi gel papanin yerini ac geldim girem iceri arvad qayit her gece ozu acir yoldawim da ele dedi mene dedim yoox papa yerine gelende maman yerini acib yatmiw olur yoldawimda dediki,mamada yalannan sozu nece soxur sen uzanirsansa papa nece acmiw olur arvad bir alindi oda tez qayitki,men yariya qeder aciram yoldawim dedi niyeki?arvadi deyilsen bunnan sonra tam ac 😊😊😊arvad istiyirdi meni yoldawima pis elesin oz qazdigi quyuya ozu duwdu
Qizlar M-Agayevaya yazmiwdim kop edib atdim

Menessa_20 yaxshi elemisen baci sozunu de qoy partdasin seni oldurmuyecya her halda yoldashinda nese olsa 1,2 danliyib susar esas odu sen ureyini boshald
Menessa_20 baci Allah insaf versin ne bilim